Søk

Bali Kyllinggryte med litt ekstra

Ingredienser til 4 porsjoner

  • 1,00 pose TORO Bali kyllinggryte 91g
  • 400,00 g kyllingfilet
  • 2,00 ss nøytral olje
  • 2,00 dl vann
  • 1,00 dl ananasjuice
  • 3,00 dl fløte
  • 1,00 boks ananas, liten
  • 1,00 stk rød paprika, liten

Slik gjør du:

  1. 1Skjær kyllingfileten i terninger. Stek dem gylne i middelsvarm stekepanne med litt olje i. Tøm posenes innhold i en kjele og tilsett vann, ananasjuice fra boksen og fløte. Kok opp under omrøring, tilsett kyllingbitene. La gryterettene småkoke i ca. 5 minutter.
  2. 2Rett før servering, tilsettes ananasbiter samt rød paprika i terninger. Smak gjerne til med ingefær og kvernet pepper, om du ønsker mere smak. Ha rikelig med kokt ris til. God middag!

Produkt