Bali Kyllinggryte med litt ekstra
- Under 20 min.
- Enkel

Ingredienser til 4 porsjoner
- 1,00 pose TORO Bali kyllinggryte 91g
- 400,00 g kyllingfilet
- 2,00 ss nøytral olje
- 2,00 dl vann
- 1,00 dl ananasjuice
- 3,00 dl fløte
- 1,00 boks ananas, liten
- 1,00 stk rød paprika, liten
Slik gjør du:
- 1
Skjær kyllingfileten i terninger. Stek dem gylne i middelsvarm stekepanne med litt olje i. Tøm posenes innhold i en kjele og tilsett vann, ananasjuice fra boksen og fløte. Kok opp under omrøring, tilsett kyllingbitene. La gryterettene småkoke i ca. 5 minutter.
- 2
Rett før servering, tilsettes ananasbiter samt rød paprika i terninger. Smak gjerne til med ingefær og kvernet pepper, om du ønsker mere smak. Ha rikelig med kokt ris til. God middag!