Oppskrifter / Middag

Bali kyllingwrap, fra rester av Bali kyllinggryte

20 min Enkel
Til 4 porsjoner

wrap

400,00 ggryterester fra Bali Kyllinggryte1,00 posespinat0,50 stkananas8,00 stktortillas0,50 stkchili0,50 buntkoriander

Bali kyllinggryte


Warning: Attempt to read property «results» on array in /srv/web1/torov2/toro.no/wp-content/themes/toro-live/blocks/recipes/pb-recipe-content.php on line 94

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /srv/web1/torov2/toro.no/wp-content/themes/toro-live/blocks/recipes/pb-recipe-content.php on line 94

Warning: Attempt to read property «entity_type_name» on null in /srv/web1/torov2/toro.no/wp-content/themes/toro-live/blocks/recipes/pb-recipe-content.php on line 94

Warning: Attempt to read property «raw» on null in /srv/web1/torov2/toro.no/wp-content/themes/toro-live/blocks/recipes/pb-recipe-content.php on line 94
500,00 gkyllingfile5,00 dlvann3,00 dlmatfløte

Ikke la gryterestene lide i kjøleskapet. Wrap de sammen med litt grønnsaker og lag et skikkelig digg restemåltid!

Slik gjør du

  • 1

    Varm opp gryterester i mikroen eller over svak varme i en kjele. (Lag evt Bali kyllinggyte som anvist på pakken)

  • 2

    Skrell og kutt opp ananas og skyll spinaten. Varm så opp tortillas i en middels varm panne. Legg gryterester, ananas og spinat i hver wrap.

  • 3

    Finhakk chili og koriander og strø over hver wrap før du bretter sammen.