Baligryte med torsk

Ingredienser til 3 porsjoner

Har du hørt historien om de tre små fisk, som endte sine dager i en Bali-gryte, så frisk?  I denne oppskriften har vi byttet ut kyllingen med torsk i vår egen vri på den eksotiske og populære baligryta.

Har du hørt historien om de tre små fisk, som endte sine dager i en Bali-gryte, så frisk?  I denne oppskriften har vi byttet ut kyllingen med torsk i vår egen vri på den eksotiske og populære baligryta.

Slik gjør du:

  1. 1

    Skjær torskefiletene i terninger og brun lett i stekepannen.

  2. 2

    Kok 2 poser ris etter anvisning på pakken.

  3. 3

    Kok opp Bali kyllinggryte med vann og fløte. La gryten koke 5 minutter. Tilsett de stekte torskebitene mot slutten av koketiden.

  4. 4

    Server gryten med ris som tilbehør. Topp gjerne det hele med litt frisk koriander og en skvis lime.