Pizzasnurrer på tur!

Pizzasnurrer på tur!
Ingredienser til 4 porsjoner

Gjør noen gode forberedelser med TORO pizzaprodukter og legg ut på en lokal tur med de du er glad i. Du kommer ikke til å angre!

  • Pizzafyll

  • 1,00 pose
  • pizzafyll

  • 3,00 dl vann
  • Pizzafyll

  • 400,00 g kjøttdeig
  • Pizzabunn

  • 1,00 pose TORO Pizzabunn 370 g
  • 2,50 dl vann
  • Topping

  • 300,00 g revet ost

Gjør noen gode forberedelser med TORO pizzaprodukter og legg ut på en lokal tur med de du er glad i. Du kommer ikke til å angre!

Slik gjør du:

  1. 1

    Stek 400 gram kjøttdeig og tilsett pizzafyll og vann. La koke i 3 minutter. Avkjøl.

  2. 2

    Bland pizzamelet med 2,5 dl vann og elt 2-3 minutter til en smidig deig. La hvile i kjøleskap 10-15 minutter, da blir den lettere å jobbe med.

  3. 3

    Kjevle ut deigen til et rektangel med ca. 1 cm tykkelse. Bre pizzafyll og ost ut over 2/3 av leiven og rull sammen. Skjær ca. 3 cm tykke skiver av rullen og legg på bakebrett.

  4. 4

    Sett ovnen på 200 grader og la den bli helt varm, mens snurrene etterhever. Stekes 10-12 minutter. Avkjøl på rist og pakk med i nisteskreppa di!

Dette trenger du