17.Mai Brownies

17. mai-brownies

Saftig brownies i rødt, hvitt og blått!

 

På utkikk etter den perfekte 17. mai-kaken? Lite smaker bedre enn en en saftig brownies og den er perfekt til store anledninger som 17. mai. Kle den i rødt, hvitt og blått og vipps så er 17. mai-stemningen i hus.

 

Vi har samlet våre beste oppskrifter på 17. mai-brownies du kan bake til årets feiring. Hipp, hipp hurra! 🇳🇴

17-Mai-spyd

17. mai spyd

17. Mai spyd med brownies og friske bær er det perfekte tilskuddet til kakebordet enten du skal ha dem med til 17. Mai frokost, lunsj eller middag.

Se oppskrift
Brownies-med-ostekrem

Brownies med ostekrem

Denne kaken kan lages dagen i forveien slik at kun pyntingen gjenstår på selve dagen. Skal du transportere kaken med deg et annet sted kan du også lage klar ostekremen dagen før.

Se oppskrift
Browniemuffins med-ostekrem

Browniesmuffins med ostekrem

Browniesmuffins med ostekrem passer til de fleste anledninger, men pynter du den med bær funker den perfekt til 17. mai. Det er Brownies i rødt hvitt og blått!

Se oppskrift
Brownies-med-is

Brownies med is

Brownies-oppskriften er en dessert-variant som er perfekt til hyggelige anledninger. Passer godt hvis du trenger en dessert som går raskt å lage, og er enkel å servere.

Se oppskrift

Flere oppskrifter

verdens-beste-pannekaker

Flere baketips?

Får du middagsbesøk eller har du lyst til å lage deg noe godt til kaffen? Vi elsker å bake og har tips, triks og inspirasjon til både små og store bakeanledninger.

Les mer
torobaketips-instagram

FØLG TORO BAKETIPS

Du kan følge oss på Instagram for oppskrifter, tips, nyheter og konkurranser.

@torobaketips