
Verdens beste Crème brûlée er en imponerende god dessert med ekte vanilje og som har perfekt konsistens. Denne Crème brûlée oppskriften gir ca. 6 porsjoner. Når gjestene med skjeen bryter seg gjennom karamellokket og møter den myke kremkonsistensen under føler man seg utvilsomt som en god kokk. Det er kanskje denne kontrasten mellom hardt lokk og mykt underlag som gir denne desserten det lille ekstra. Med denne enkle oppskriften vil du garantert lykkes – og du trenger ikke engang å bruke en brenner for å få karamellsukkeret til å stivne på toppen, bare dryss det over og la stå i 5 minutter, så har du et hardt lokk på desserten som garantert imponerer. Du kan til og med lage den ferdige dagen i forveien.
Slik gjør du
- 1
Bland to poser med TORO Crème brûlée med 3 dl melk og 3 dl kremfløte.
- 2
Kok opp under omrøring. Fordel i seks serveringsglass.
- 3
Sett serveringsglassene i kjøleskap i 4 timer, eller til den har stivnet.
- 4
Fordel 1 ts karamellsukker over hver porsjon 5 minutter før servering. Ønsker du et hardere lokk kan du bruke en Crème brûlée-brenner.