Oppskrifter / Dessert

Brownies med ostekrem

45 min Enkel
Til 24 porsjoner
1,00 poseTORO Brownies Langpanne 883g2,00 stkegg1,50 dlvann1,50 dlflytende margarin1,00 poseTORO Glasurmiks til ostekrem 126g125,00 gkremost naturell50,00 gromtemperert smør

Pynt:

2,00 begerblåbær

Pynt

2,00 begerjordbær2,00 begerbringebær

Brownies med ostekrem passer til de fleste anledninger. Pynter du den med bær funker den perfekt til 17. Mai, da får du Brownies i rødt hvitt og blått! Enten du skal bake til 17. Mai frokost, kakebord på skolearrangement. TORO Brownies er hele Norges kakefavoritt. Denne kaken kan lages dagen i forveien slik at kun pyntingen gjenstår på selve dagen. Skal du transportere kaken med deg et annet sted kan du også lage klar ostekremen dagen før. Ha den over i en plastpose som du oppbevarer i kjøleskapet til du skal dra. Pynt kaken når du kommer frem med ostekremen og bær.

Slik gjør du

  • 1

    Ta smøret som skal brukes i glasuren ut av kjøleskapet i god tid så det rekker å bli romtemperert og mykt.

  • 2

    Sett stekeovnen på varmluft 165 °C (over- og undervarme 175 °C). Rør sammen med slikkepott til en jevn røre – Browniesmiks, 2 egg, 1,5 dl vann og 1,5 dl flytende margarin (eller 150 gram smeltet smør).

  • 3

    Fordel røren ved hjelp av en slikkepott i en bakepapirkledd langpanneform (30×37 cm). Stek på midterste rille ca. 25 minutter. Bruker du en større form, eller langpanneformen som følger med stekeovnen må du redusere steketiden med ca. 5 minutter. Avkjøl kaken i formen.

  • 5

    Lag glasur mens kaken avkjøler seg. Pisk til luftig krem – Glasurmiks, 50 g mykt smør og 125 g kremost naturell.

  • 6

    Fordel ostekremglasuren over kaken og pynt med bær. Eller hvis du skal transportere kaken med deg, ha ostekremen i en pose og pynt når du kommer frem. Server med et smil!

Dette trenger du