Tomatsuppe med makaroni og pannekaker

Denne kombinasjonen vekker barndomsminner for mange. En god, gammel klassiker som det ikke går an å bli lei av, og som smaker like godt hver gang!

30 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

1 pose Pannekaker familiepakning

12 dl vann

1 pose Original tomatsuppe med makaroni

11 dl vann

1 pk bacon

Fremgangsmåte

1. Pannekaker: ha posens innhold og vann i en stor bolle. Visp det sammen til en klumpfri røre.

2. Smelt litt smør i en stekepanne på medium-høy varme. Ha i litt røre i stekepannen, så det akkurat dekker hele bunnen. Løft og drei på stekepannen så du får fordelt røren jevnt utover. Stek til røren har stivnet på oversiden, snu og stek videre i omtrent et halvt minutt.

3. Legg ferdigstekte pannekaker oppå hverandre på en tallerken, slik at de holder på varmen.

4. Tomatsuppe: bland sammen posens innhold og vann i en kjele. La det koke opp under omrøring, før du lar det småkoke videre i 5 minutter. Rør om av og til.

5. Server tomatsuppen med litt friske urter og pannekakene med sprøstekt bacon.

Tips: