Søk

Tomatsuppe med makaroni og pannekaker

Ingredienser til 4 porsjoner

Denne kombinasjonen vekker barndomsminner for mange. En god, gammel klassiker som det ikke går an å bli lei av, og som smaker like godt hver gang!

Denne kombinasjonen vekker barndomsminner for mange. En god, gammel klassiker som det ikke går an å bli lei av, og som smaker like godt hver gang!

Slik gjør du:

  1. 1Pannekaker: ha posens innhold og vann i en stor bolle. Visp det sammen til en klumpfri røre.
  2. 2Smelt litt smør i en stekepanne på medium-høy varme. Ha i litt røre i stekepannen, så det akkurat dekker hele bunnen. Løft og drei på stekepannen så du får fordelt røren jevnt utover. Stek til røren har stivnet på oversiden, snu og stek videre i omtrent et halvt minutt.
  3. 3Legg ferdigstekte pannekaker oppå hverandre på en tallerken, slik at de holder på varmen.
  4. 4Tomatsuppe: bland sammen posens innhold og vann i en kjele. La det koke opp under omrøring, før du lar det småkoke videre i 5 minutter. Rør om av og til.
  5. 5Server tomatsuppen med litt friske urter og pannekakene med sprøstekt bacon.

Produkt