Pannekaker fylt med chili con carne
- 45 min.

Pannekaker er en storfavoritt i mange hjem, og denne varianten med knallgodt fyll av chili con carne kommer garantert til å skape begeistring.
- 500,00 g kjøttdeig, ev. karbonadedeig
- 2,00 ss rapsolje
- 1,00 stk løk
- 1,00 stk rød paprika
- 400,00 g hakkede tomater
- 1,00 pose TORO Chili con Carne Bowl 150g
- 3,50 dl vann
- 1,00 stk liten boks mais
Pannekaker
- 1,00 pose TORO Pannekaker 196 g
- 4,50 dl vann
Gratineres med
- 100,00 g revet gulost
Ved servering
- 2,00 stk gulrøtter
- 1,00 stk agurk
- 1,00 stk mango
- 1,00 håndfull små tomater
- 2,00 stilker vårløk
- 1,00 flaske Idun Tomatketchup
Garnityr
- Stekes ved 200°C i ca. 15 min på midterste rille til osten er gyllen.
Pannekaker er en storfavoritt i mange hjem, og denne varianten med knallgodt fyll av chili con carne kommer garantert til å skape begeistring.
Slik gjør du:
- 1
Stekes ved 200°C i ca. 15 min på midterste rille til osten er gyllen.
- 2
Stek kjøttdeigen i litt olje. Skjær løk og paprika i små terninger og stek dem sammen med kjøttet til grønnsakene er myke. Hell i hakkede tomater og vann, og rør inn chili con carne bowlen. Kok opp under omrøring og la det hele småkoke i ca. 20 min. Bland inn mais til slutt.
- 3
Pannekaker: Bland posens innhold og vann til en jevn og glatt røre. Smelt litt smør i en stekepanne på medium-høy varme. Ha i røre så det akkurat dekker bunnen. Stek til røren har stivnet på oversiden, snu og stek ferdig på den andre siden. Gjenta til du har brukt opp røren.
- 4
Fordel kjøttfyllet på pannekakene og rull dem sammen. Legg dem med skjøten ned i en ildfast form. Dryss over ost og stek som angitt.
- 5
Ved servering: Skjær skrelte gulrøtter, agurk og mango i staver og sett dem i et glass eller likende. Fordel små tomater og vårløk i biter på toppen av de fylte pannekakene og sett formen på bordet. Vær så god!