Pannekaker fylt med chili con carne

Pannekaker er en storfavoritt i mange hjem, og denne varianten med knallgodt fyll av chili con carne kommer garantert til å skape begeistring.

35 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

500 g kjøttdeig, ev. karbonadedeig

2 ss rapsolje

1 stk løk

1 stk rød paprika

400 g hakkede tomater

1 beger Smaksrik base til chili con carne

400 g brune bønner

1 stk liten boks mais

Pannekaker:

1 pose Pannekaker

4,5 dl vann

Gratineres med:

100 g revet gulost

Ved servering:

2 stk gulrøtter

1 stk agurk

1 stk mango

1 håndfull små tomater

2 stilker vårløk

1 flaske Idun Tomatketchup

Stekes ved 200°C i ca. 15 min på midterste rille til osten er gyllen.

Fremgangsmåte

1. Stek kjøttdeigen i litt olje. Skjær løk og paprika i små terninger og stek dem sammen med kjøttet til grønnsakene er myke. Hell i hakkede tomater og vann, og rør inn chili con carnebasen. Kok opp under omrøring og la det hele småkoke i ca. 10 min. Skyll bønnene. La dem og maisen renne godt av og bland dem i til slutt.

2. Pannekaker: Bland posens innhold og vann til en jevn og glatt røre. Smelt litt smør i en stekepanne på medium-høy varme. Ha i røre så det akkurat dekker bunnen. Stek til røren har stivnet på oversiden, snu og stek ferdig på den andre siden. Gjenta til du har brukt opp røren.

3. Fordel kjøttfyllet på pannekakene og rull dem sammen. Legg dem med skjøten ned i en ildfast form. Dryss over ost og stek som angitt.

4. Ved servering: Skjær skrelte gulrøtter, agurk og mango i staver og sett dem i et glass eller likende. Fordel små tomater og vårløk i biter på toppen av de fylte pannekakene og sett formen på bordet. Vær så god!