Pannekaker fylt med chili con carne

Ingredienser til 4 porsjoner

Pannekaker er en storfavoritt i mange hjem, og denne varianten med knallgodt fyll av chili con carne kommer garantert til å skape begeistring.

  • 500,00 g kjøttdeig, ev. karbonadedeig
  • 2,00 ss rapsolje
  • 1,00 stk løk
  • 1,00 stk rød paprika
  • 400,00 g hakkede tomater
  • 1,00 pose TORO Chili con Carne Bowl 150g
  • 3,50 dl vann
  • 1,00 stk liten boks mais
  • Pannekaker

  • 1,00 pose TORO Pannekaker 196 g
  • 4,50 dl vann
  • Gratineres med

  • 100,00 g revet gulost
  • Ved servering

  • 2,00 stk gulrøtter
  • 1,00 stk agurk
  • 1,00 stk mango
  • 1,00 håndfull små tomater
  • 2,00 stilker vårløk
  • 1,00 flaske Idun Tomatketchup
    • Garnityr

    • Stekes ved 200°C i ca. 15 min på midterste rille til osten er gyllen.

Pannekaker er en storfavoritt i mange hjem, og denne varianten med knallgodt fyll av chili con carne kommer garantert til å skape begeistring.

Slik gjør du:

  1. 1

    Stekes ved 200°C i ca. 15 min på midterste rille til osten er gyllen.

  2. 2

    Stek kjøttdeigen i litt olje. Skjær løk og paprika i små terninger og stek dem sammen med kjøttet til grønnsakene er myke. Hell i hakkede tomater og vann, og rør inn chili con carne bowlen. Kok opp under omrøring og la det hele småkoke i ca. 20 min. Bland inn mais til slutt.

  3. 3

    Pannekaker: Bland posens innhold og vann til en jevn og glatt røre. Smelt litt smør i en stekepanne på medium-høy varme. Ha i røre så det akkurat dekker bunnen. Stek til røren har stivnet på oversiden, snu og stek ferdig på den andre siden. Gjenta til du har brukt opp røren.

  4. 4

    Fordel kjøttfyllet på pannekakene og rull dem sammen. Legg dem med skjøten ned i en ildfast form. Dryss over ost og stek som angitt.

  5. 5

    Ved servering: Skjær skrelte gulrøtter, agurk og mango i staver og sett dem i et glass eller likende. Fordel små tomater og vårløk i biter på toppen av de fylte pannekakene og sett formen på bordet. Vær så god!