Søk

Chili con Carne bowl med ribberester

Ingredienser til 4 porsjoner

Det er to ting som er sikkert med julen, nissen kommer og det er alltid ribberester igjen! Heldigvis, for det er evige muligheter til å lage god og ikke minst rask restemat av den saftige ribba. Her får du julens kanskje heteste restemattips!

  • 600,00 g ribberester
  • 1,00 pose TORO Chili con Carne Bowl 150g
  • 3,50 dl vann
  • 1,00 boks hakkete tomater
    • Frisk koriander

    • Dryss gjerne frisk koriander over før servering!

Det er to ting som er sikkert med julen, nissen kommer og det er alltid ribberester igjen! Heldigvis, for det er evige muligheter til å lage god og ikke minst rask restemat av den saftige ribba. Her får du julens kanskje heteste restemattips!

Slik gjør du:

  1. 1

    Kutt opp ribberestene i biter og stek i bunnen av en kjele.

  2. 2

    Tilsett posens innhold, 3,5 dl vann og 1 boks hakkede tomater.

  3. 3

    Kok opp under omrøring. La gryten koke 20 minutter. Smak til med salt og pepper om du ønsker.

Ekstra crunchy serveringstips...

I så fall, server retten med nachochips! Enda bedre? Har du liggende noen gamle tacolefser eller julelefser? Skjær de i tynne snipper, sprinkle over olje, salt og pepper. Stek sprø på 175 grader i 10-12 minutter.

Ekstra julete meksikansk touch...

Mos moden avokado og smak til med litt nellik og fersk ingefær. Skvis over lime og rør godt om. Jul-acamole!