Søk

Chili con carne-taco

Ingredienser til 4 porsjoner

Taco i ny forkledning med chili con carne! Denne er med litt ekstra godt krydret kjøttmiks og med herlig mangosalsa til.

  • 500,00 g karbonadedeig eller kjøttdeig
  • 2,00 ss olje
  • 1,00 stk paprika
  • 400,00 g hakkede tomater
  • 2,00 dl vann
  • 1,00 beger TORO Smaksrik base til chili con carne 102 g
  • 400,00 g røde bønner
  • 1,00 stk liten boks mais
  • Tilbehør

  • 4,00 stk tomater
  • 2,00 stilker vårløk
  • 1,00 pose salatmix
  • 1,00 pk tacolefser
  • 100,00 g revet ost
  • 1,00 glass tacosaus
  • 1,00 boks guacamole
  • Mangosalsa

  • 1,00 stk moden mango
  • 0,50 stk lime
  • 0,50 stk rød chili
  • 1,00 kvast frisk koriander

Taco i ny forkledning med chili con carne! Denne er med litt ekstra godt krydret kjøttmiks og med herlig mangosalsa til.

Slik gjør du:

  1. 1Stek kjøttdeig i litt olje. Kutt paprika i biter og tilsett i pannen. Stek videre i 1-2 minutter. Ha i hakkede tomater, vann og chili con carnebasen. Kok opp under omrøring og la den småkok i ca. 10 minutter. Bland inn godt skylte bønner og mais mot slutten av koketiden.
  2. 2Skjær grønnsakene i passende biter og ha dem i serveringsskåler.
  3. 3Mangosalsa: Fjern skall og sten på 1 moden mango. Kuttes i små biter eller kjøres lett med stavmikser. Ha i saften fra ½ lime (ev. sitron) og bland godt. Finhakk ½ rød chili og en kvast frisk koriander, og rør inn. Smak til med salt og pepper.
  4. 4Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie og varm i ovnen i noen minutter. Eventuelt bruk en mikrobølgeovn, men pakk dem da inn i et kjøkkenhåndkle.
  5. 5Ved servering: Ha chili con carneblandingen og resten av garnityret i separate boller, og middagen er klar!

Produkt