![](https://www.toro.no/wp-content/themes/toro-live/assets/symbols/vegansk.png)
![](https://www.toro.no/wp-content/themes/toro-live/assets/symbols/vegetarisk.png)
Taco i ny forkledning med chili con carne! Denne er med litt ekstra godt krydret kjøttmiks og med herlig mangosalsa til.
Stek kjøttdeig i litt olje. Kutt paprika i biter og tilsett i pannen. Stek videre i 1-2 minutter. Ha i hakkede tomater, vann og chili con carne bowl. Kok opp under omrøring og la den småkok i ca. 20 minutter. Bland inn godt skylte bønner og mais mot slutten av koketiden.
Skjær grønnsakene i passende biter og ha dem i serveringsskåler.
Mangosalsa: Fjern skall og sten på 1 moden mango. Kutt den i små terninger. Ha i saften fra ½ lime (ev. sitron) og bland godt. Finhakk ½ rød chili og en kvast frisk koriander, og rør inn. Smak til med salt og pepper.
Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie og varm i ovnen i noen minutter. Eventuelt bruk en mikrobølgeovn, men pakk dem da inn i et kjøkkenhåndkle.
Ved servering: Ha chili con carneblandingen og resten av garnityret i separate boller, og middagen er klar!