Chili con carne-taco
- Ca. en halv time
Taco i ny forkledning med chili con carne! Denne er med litt ekstra godt krydret kjøttmiks og med herlig mangosalsa til.
- 500,00 g karbonadedeig eller kjøttdeig
- 2,00 ss olje
- 1,00 stk paprika
- 400,00 g hakkede tomater
- 3,50 dl vann
- 1,00 pose TORO Chili con Carne Bowl 150g
- 400,00 g røde bønner
- 1,00 stk liten boks mais
Tilbehør
- 4,00 stk tomater
- 2,00 stilker vårløk
- 1,00 pose salatmix
- 1,00 pk tacolefser
- 100,00 g revet ost
- 1,00 glass tacosaus
- 1,00 boks guacamole
Mangosalsa
- 1,00 stk moden mango
- 0,50 stk lime
- 0,50 stk rød chili
- 1,00 kvast frisk koriander
Garnityr
- Forvarm ovnen til 200 °C.
Taco i ny forkledning med chili con carne! Denne er med litt ekstra godt krydret kjøttmiks og med herlig mangosalsa til.
Slik gjør du:
- 1
Stek kjøttdeig i litt olje. Kutt paprika i biter og tilsett i pannen. Stek videre i 1-2 minutter. Ha i hakkede tomater, vann og chili con carne bowl. Kok opp under omrøring og la den småkok i ca. 20 minutter. Bland inn godt skylte bønner og mais mot slutten av koketiden.
- 2
Skjær grønnsakene i passende biter og ha dem i serveringsskåler.
- 3
Mangosalsa: Fjern skall og sten på 1 moden mango. Kuttes i små biter eller kjøres lett med stavmikser. Ha i saften fra ½ lime (ev. sitron) og bland godt. Finhakk ½ rød chili og en kvast frisk koriander, og rør inn. Smak til med salt og pepper.
- 4
Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie og varm i ovnen i noen minutter. Eventuelt bruk en mikrobølgeovn, men pakk dem da inn i et kjøkkenhåndkle.
- 5
Ved servering: Ha chili con carneblandingen og resten av garnityret i separate boller, og middagen er klar!