Søk

Tomatsuppe med sprø kikerter og gresskarkjerner

Ingredienser til 4 personer

Prøv en ny vri på den klassiske tomatsuppen, med sprø topping av kikerter og gresskarkjerner. En enkel, men likevel fantastisk god rett.

  • Topping:

  • 4,00 ss cremé fraiche
  • Tomatsuppe:

  • 1,00 l vann
  • 1,00 pose TORO TORO Original Tomatsuppe
  • Kikert- og gresskarblanding:

  • 1,00 ts salt
  • 0,50 ts koriander
  • 2,00 ss spisskummen
  • 2,00 ss raspolje
  • 100,00 g gresskarkjerner
  • 1,00 boks kikerter

Prøv en ny vri på den klassiske tomatsuppen, med sprø topping av kikerter og gresskarkjerner. En enkel, men likevel fantastisk god rett.

Slik gjør du:

  1. 1Forvarm stekeovnen til 200 grader.
  2. 2Kikert- og gresskarblanding: Skyll kikertene godt og la de renne av seg. Bland kikertene sammen med gresskarkjerner, krydder, salt og olje.
  3. 3Spre blandingen utover på et stekebrett med bakepapir. Stek i ca. 20 minutter, eller til kikertene og gresskarkjernene er sprø og gylne.
  4. 4Tomatsuppe: Rør ut posens innhold med vann i en kjele. Kok opp under omrøring og la småkoke i 5 minutter.
  5. 5Server suppen med kikert- og gresskarblanding og litt creme fraiche. Nyt en deilig og klimavennlig middag!

Produkt