Til 4 porsjoner
Topping:
4,00 sscremé fraicheTomatsuppe:
1,00 lvann1,00 poseTORO Original Tomatsuppe 91gKikert- og gresskarblanding:
1,00 tssalt0,50 tskoriander2,00 ssspisskummen2,00 ssraspolje100,00 ggresskarkjerner1,00 bokskikerterTomatsuppe med sprø kikerter og gresskarkjerner er en ny vri på den klassiske tomatsuppen. En enkel, men likevel fantastisk god rett. Denne tomatsuppe er en perfekt hverdagsmiddag!
Slik gjør du
- 1
Forvarm stekeovnen til 200 grader.
- 2
Kikert- og gresskarblanding: Skyll kikertene godt og la de renne av seg. Bland kikertene sammen med gresskarkjerner, krydder, salt og olje.
- 3
Spre blandingen utover på et stekebrett med bakepapir. Stek i ca. 20 minutter, eller til kikertene og gresskarkjernene er sprø og gylne.
- 4
Tomatsuppe: Rør ut posens innhold med vann i en kjele. Kok opp under omrøring og la småkoke i 5 minutter.
- 5
Server suppen med kikert- og gresskarblanding og litt creme fraiche. Nyt en deilig og klimavennlig middag!