Søk

Tomatsuppe med egg og krutonger

Ingredienser til 4 porsjoner

Tomatsuppe med egg fra TORO er en enkel oppskrift som gir ett smakfullt resultat. Om du ønsker en mer mettende suppe, kan du tilsette noen pølsebiter eller litt strimlet skinke. En ting er sikkert, tomatsuppen blir enda bedre med kokt egg oppi.

  • 1,00 pose TORO Original Tomatsuppe 91g
  • 400,00 g hakkede tomater
  • 3,00 ss Idun Tomatketchup
  • 7,00 dl vann
  • 6,00 stk egg
  • 1,00 pk krutonger, gjerne med hvitløk og urter

Tomatsuppe med egg fra TORO er en enkel oppskrift som gir ett smakfullt resultat. Om du ønsker en mer mettende suppe, kan du tilsette noen pølsebiter eller litt strimlet skinke. En ting er sikkert, tomatsuppen blir enda bedre med kokt egg oppi.

Slik gjør du:

  1. 1Kok opp vann i en kjele. Ha i eggene og la de koke i ca. 10 minutter
  2. 2Bland sammen suppeposens innhold, hakkede tomater og vann i en kjele. La det koke opp under omrøring, før du lar det småkoke i ca. 5 minutter. Smak ev. til med litt pepper.
  3. 3Avkjøl eggene og fjern skallet.
  4. 4Server tomatsuppe med oppdelte egg, krutonger og gjerne litt friske urter.