Søk

Tomatsuppe med egg og krutonger

Ingredienser til 4 porsjoner

En populær og lettlagd middagsrett med fyldig, god smak! Husk at det er lov å eksperimentere med smak og tilbehør – det er masse godt som egner seg i en tomatsuppe!

  • 1,00 pose TORO Original Tomatsuppe 91g
  • 400,00 g hakkede tomater
  • 3,00 ss
  • 7,00 dl vann
  • 6,00 stk egg
  • 1,00 pk krutonger, gjerne med hvitløk og urter

En populær og lettlagd middagsrett med fyldig, god smak! Husk at det er lov å eksperimentere med smak og tilbehør – det er masse godt som egner seg i en tomatsuppe!

Slik gjør du:

  1. 1Kok opp vann i en kjele. Ha i eggene og la de koke i ca. 10 minutter
  2. 2Bland sammen suppeposens innhold, hakkede tomater og vann i en kjele. La det koke opp under omrøring, før du lar det småkoke i ca. 5 minutter. Smak ev. til med litt pepper.
  3. 3Avkjøl eggene og fjern skallet.
  4. 4Server tomatsuppe med oppdelte egg, krutonger og gjerne litt friske urter.

Produkt