Tomatsuppe med egg og krutonger

En populær og lettlagd middagsrett med fyldig, god smak! Husk at det er lov å eksperimentere med smak og tilbehør – det er masse godt som egner seg i en tomatsuppe!

20 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

1 pose Original tomatsuppe

400 g hakkede tomater

3 ss Tomatketchup

7 dl vann

6 stk egg

1 pk krutonger, gjerne med hvitløk og urter

Fremgangsmåte

1. Kok opp vann i en kjele. Ha i eggene og la de koke i ca. 10 minutter

2. Bland sammen suppeposens innhold, hakkede tomater og vann i en kjele. La det koke opp under omrøring, før du lar det småkoke i ca. 5 minutter. Smak ev. til med litt pepper.

3. Avkjøl eggene og fjern skallet.

4. Server tomatsuppe med oppdelte egg, krutonger og gjerne litt friske urter.

Tips: