Mild fiskesuppe med fiskeboller og scampi

Mild fiskesuppe med fiskeboller og scampi
Ingredienser til 5 porsjoner

En supergod fiskesuppe til hele familien.

  • 1,00 beger TORO Bergensk Fiskesuppe 81g
  • 8,00 dl vann
  • 1,00 dl matfløte
  • 1,00 dl melk
  • 1,00 stk søtpotet
  • 500,00 g fiskeboller, gjerne små
  • 0,50 stk rødløk
  • 1,00 pose frisk spinat
  • 0,50 stk sitron
  • 125,00 g scampi eller krepsehaler
    • Serveres med

    • Bagetter eller brød

En supergod fiskesuppe til hele familien.

Slik gjør du:

  1. 1

    1. Ha fiskesuppe i en kjele, tilsett vann, matfløte og melk. Kok opp og la suppen småkoke under omrøring i 8 min. Kutt skrelt søtpotet i små terninger og la potetbitene koke i suppen.

  2. 2

    Ha i fiskeboller og rødløk, kuttet i tynne båter. Vend inn frisk spinat og press over sitron. La dette småkoke under omrøring et par minutter, til fiskebollene er varme. Trekk til side.

  3. 3

    Tilsett scampi eller krepsehaler og la de bli varme i suppen. Server nydelig fiskesuppe med varme bagetter eller godt brød.