Mild fiskesuppe med fiskeboller og scampi
- Under 20 min.
- Enkel
Ingredienser til 5 porsjoner
En supergod fiskesuppe til hele familien.
- 1,00 beger TORO Bergensk Fiskesuppe 81g
- 8,00 dl vann
- 1,00 dl matfløte
- 1,00 dl melk
- 1,00 stk søtpotet
- 500,00 g fiskeboller, gjerne små
- 0,50 stk rødløk
- 1,00 pose frisk spinat
- 0,50 stk sitron
- 125,00 g scampi eller krepsehaler
Serveres med
- Bagetter eller brød
En supergod fiskesuppe til hele familien.
Slik gjør du:
- 1
1. Ha fiskesuppe i en kjele, tilsett vann, matfløte og melk. Kok opp og la suppen småkoke under omrøring i 8 min. Kutt skrelt søtpotet i små terninger og la potetbitene koke i suppen.
- 2
Ha i fiskeboller og rødløk, kuttet i tynne båter. Vend inn frisk spinat og press over sitron. La dette småkoke under omrøring et par minutter, til fiskebollene er varme. Trekk til side.
- 3
Tilsett scampi eller krepsehaler og la de bli varme i suppen. Server nydelig fiskesuppe med varme bagetter eller godt brød.