Mild fiskesuppe med fiskeboller og scampi

En supergod fiskesuppe til hele familien.

20 min

Ingredienser

( 5 porsjoner )

1 beger Smaksrik base til fiskesuppe

7 dl vann, ev bruk litt av kraften fra fiskebolleboksen

3 dl matfløte, ev. bland melk, kremfløte og matfløte

1 stk søtpotet

500 g fiskeboller, gjerne små

0,5 stk rødløk

1 pose frisk spinat

0,5 stk sitron

125 g scampi eller krepsehaler

Fremgangsmåte

1. Ha fiskesuppebase i en kjele, tilsett vann og matfløte. Kok opp og la suppen småkoke under omrøring i 8 min. Kutt skrelt søtpotet i små terninger og la potetbitene koke i suppen.

2. Ha i fiskeboller og rødløk, kuttet i tynne båter. Vend inn frisk spinat og press over sitron. La dette småkoke under omrøring et par minutter, til fiskebollene er varme. Trekk til side.

3. Tilsett scampi eller krepsehaler og la de bli varme i suppen. Server nydelig fiskesuppe med varme bagetter eller godt brød.

Serveres med:

Bagetter eller brød