Bergensk fiskesuppe med ekstra fisk og spinat
- Under 20 min.
- Enkel

Bergensk fiskesuppe med ekstra fisk og spinat gjør at du får enkel og sunn middag i en fei! Med masse fisk og grønnsaker er denne suppen næringsrik og velsmakende. Helt topp hverdagsmat for store og små!
- 2,00 stk store gulrøtter
- 1,00 pose TORO Bergensk Fiskesuppe 81g
- 8,00 dl vann
- 2,00 dl melk
- 400,00 g laksefilet (ev. torsk eller annen fisk)
- 200,00 g spinat
- 100,00 g reker
Bergensk fiskesuppe med ekstra fisk og spinat gjør at du får enkel og sunn middag i en fei! Med masse fisk og grønnsaker er denne suppen næringsrik og velsmakende. Helt topp hverdagsmat for store og små!
Slik gjør du:
- 1
Skrell og skjær gulrøttene i biter. Skjær deretter opp laksen i terninger.
- 2
Ha posens innhold, vann, melk og gulrøtter i en kjele. La det koke opp under omrøring, før du lar det koke videre i 10 minutter.
- 3
Tilsett laks og spinat mot slutten av koketiden – la det trekke med i ca. 4-5 minutter.
- 4
Server fiskesuppen med en håndfull reker og grovt brød.