Oppskrifter / Lunsj

Bergensk fiskesuppe med ekstra fisk og spinat

20 min Enkel
Til 4 porsjoner
2,00 stkstore gulrøtter1,00 poseTORO Bergensk Fiskesuppe 81g8,00 dlvann2,00 dlmelk400,00 glaksefilet (ev. torsk eller annen fisk)200,00 gspinat100,00 greker

Bergensk fiskesuppe med ekstra fisk og spinat gjør at du får enkel og sunn middag i en fei! Med masse fisk og grønnsaker er denne suppen næringsrik og velsmakende. Helt topp hverdagsmat for store og små!

Slik gjør du

  • 1

    Skrell og skjær gulrøttene i biter. Skjær deretter opp laksen i terninger.

  • 2

    Ha posens innhold, vann, melk og gulrøtter i en kjele. La det koke opp under omrøring, før du lar det koke videre i 10 minutter.

  • 3

    Tilsett laks og spinat mot slutten av koketiden – la det trekke med i ca. 4-5 minutter.

  • 4

    Server fiskesuppen med en håndfull reker og grovt brød.

Dette trenger du