Fiskegryte med havets delikatesser, grønnsaker og pasta

Sett fiskegryten rett på bordet og nyt dette fantastiske måltidet!

25 min

Ingredienser

( 5 porsjoner )

1 beger Smaksrik base til fiskesuppe

1 l vann

3 dl creme fraiche

2 stk gulrøtter

1 stk Squash

500 g ørret / torsk uten skinn og ben

100 g sukkererter

250 g skalldyr (velg mellom favorittene, scampi, blåskjell, og reker)

2 porsjoner pasta/spagetti

1 håndfull frisk dill

salt/pepper etter smak

Fremgangsmåte

1. Ha fiskesuppebasen i en stor kjele og tilsett vann og creme fraiche. Kok opp og la den småkoke under omrøring i 8 min. Kutt imens skrelte gulrøtter og squash i staver og rens og del sukkerertene. Kutt fisken i biter. Kok pasta som angitt på pakken.

2. Tilsett gulrøttene, så squash. Rør inn pasta. Vend forsiktig i fiskebitene. La det hele trekke så fiskebitene blir ferdig. Bland inn skalldyr og sukkererter og la også dette bli gjennomvarmt. Smak til og gjerne bland i frisk dill om du har. Sett gryten på bordet og ha brød til. God middag!

Tips: