Fiskegryte med havets delikatesser, grønnsaker og pasta
- Ca. en halv time
- Enkel
Ingredienser til 5 porsjoner
Sett fiskegryten rett på bordet og nyt dette fantastiske måltidet!
- 1,00 pose TORO Bergensk Fiskesuppe 81g
- 7,00 dl vann
- 3,00 dl creme fraiche
- 2,00 stk gulrøtter
- 1,00 stk Squash
- 500,00 g ørret / torsk uten skinn og ben
- 100,00 g sukkererter
- 250,00 g skalldyr
- 2,00 porsjoner pasta
- 1,00 håndfull frisk dill
Smakes til med
- salt og pepper
Sett fiskegryten rett på bordet og nyt dette fantastiske måltidet!
Slik gjør du:
- 1
Ha fiskesuppen i en stor kjele og tilsett vann og creme fraiche. Kok opp og la den småkoke under omrøring i 5 min. Kutt imens skrelte gulrøtter og squash i staver og rens og del sukkerertene. Kutt fisken i biter. Kok pasta som angitt på pakken.
- 2
Tilsett gulrøttene, så squash. Rør inn pasta. Vend forsiktig i fiskebitene. La det hele trekke så fiskebitene blir ferdig. Bland inn skalldyr og sukkererter og la også dette bli gjennomvarmt. Smak til og gjerne bland i frisk dill om du har. Sett gryten på bordet og ha brød til. God middag!