Søk

Fiskegryte med havets delikatesser, grønnsaker og pasta

Ingredienser til 5 porsjoner

Sett fiskegryten rett på bordet og nyt dette fantastiske måltidet!

  • 1,00 pose TORO Bergensk Fiskesuppe 81g
  • 7,00 dl vann
  • 3,00 dl creme fraiche
  • 2,00 stk gulrøtter
  • 1,00 stk Squash
  • 500,00 g ørret / torsk uten skinn og ben
  • 100,00 g sukkererter
  • 250,00 g skalldyr
  • 2,00 porsjoner pasta/spagetti
  • 1,00 håndfull frisk dill
    • Garnityr

    • salt/pepper etter smak

Sett fiskegryten rett på bordet og nyt dette fantastiske måltidet!

Slik gjør du:

  1. 1Ha fiskesuppen i en stor kjele og tilsett vann og creme fraiche. Kok opp og la den småkoke under omrøring i 5 min. Kutt imens skrelte gulrøtter og squash i staver og rens og del sukkerertene. Kutt fisken i biter. Kok pasta som angitt på pakken.
  2. 2Tilsett gulrøttene, så squash. Rør inn pasta. Vend forsiktig i fiskebitene. La det hele trekke så fiskebitene blir ferdig. Bland inn skalldyr og sukkererter og la også dette bli gjennomvarmt. Smak til og gjerne bland i frisk dill om du har. Sett gryten på bordet og ha brød til. God middag!