Bergensk fiskesuppe med fiskeboller

Bergensk fiskesuppe med fiskeboller
Ingredienser til 4 porsjoner

Dette er en klassiker som har vært elsket av nordmenn i årtier.

  • 1,00 pose TORO Bergensk Fiskesuppe 81g
  • 8,00 dl vann
  • 2,00 dl fløte, lettrømme eller melk
  • 0,50 boks
  • 200,00 g hvit fisk uten skinn og ben
  • 2,00 stk gulrøtter
  • 1,00 stk gressløk, liten bunt
  • 0,50 stk sellerirot, liten
    • Toppes med

    • Litt grønt på toppen

Dette er en klassiker som har vært elsket av nordmenn i årtier.

Slik gjør du:

  1. 1

    Rør ut posens innhold i vann, fløte, lettrømme eller melk.

  2. 2

    Kok opp under omrøring og la suppen småkoke 10 minutter. Skjær fisken i terninger, gulrøttene i strimler, del fiskebollene i biter og kutt små biter med gressløk. Ha alt i suppen de siste fire minuttene og rør forsiktig.

  3. 3

    Server suppen rykende varm, pynt med en urtekvast og ha godt brød eller flatbrød til.