Bergensk fiskesuppe med fiskeboller
- Under 20 min.
- Enkel

Ingredienser til 4 porsjoner
Dette er en klassiker som har vært elsket av nordmenn i årtier.
- 1,00 pose TORO Bergensk Fiskesuppe 81g
- 8,00 dl vann
- 2,00 dl fløte, lettrømme eller melk
- 0,50 boks Fiskeboller i kraft
- 200,00 g hvit fisk uten skinn og ben
- 2,00 stk gulrøtter
- 1,00 stk gressløk, liten bunt
- 0,50 stk sellerirot, liten
Toppes med
- Litt grønt på toppen
Dette er en klassiker som har vært elsket av nordmenn i årtier.
Slik gjør du:
- 1
Rør ut posens innhold i vann, fløte, lettrømme eller melk.
- 2
Kok opp under omrøring og la suppen småkoke 10 minutter. Skjær fisken i terninger, gulrøttene i strimler, del fiskebollene i biter og kutt små biter med gressløk. Ha alt i suppen de siste fire minuttene og rør forsiktig.
- 3
Server suppen rykende varm, pynt med en urtekvast og ha godt brød eller flatbrød til.