Hamburgere med Bearnaise

Hamburgere med Bearnaise
Ingredienser til 6 porsjoner

Bearnaise passer perfekt som dressing på hamburgeren! Prøv denne smakskombinasjonen neste gang for en ekstra saftig og smakfull hamburgermiddag.

  • Lag hamburgere:

  • 800,00 g kjøttdeig, uten salt
  • 1,00 stk liten løk, finhakket
  • 2,00 stk egg
  • 3,00 ss potetmel
  • 0,50 ts sort pepper
  • 1,00 dl soyasaus
  • 1,00 boks TORO Bearnaise 300 ml
    • Serveres med

    • frisk salat
    • 3 tomater
    • noen skiver sylteagurk
    • 1 rødløk
    • 6 hamburgerbrød

Bearnaise passer perfekt som dressing på hamburgeren! Prøv denne smakskombinasjonen neste gang for en ekstra saftig og smakfull hamburgermiddag.

Slik gjør du:

  1. 1

    Hamburgere: Ha kjøttdeig, løk, egg, potetmel, pepper og soyasaus i en bolle og rør og kna det godt sammen. Ha litt vann på en fjøl og form deigen til runde kaker, som igjen klemmes ut til 6 store burgere. Stekes i en varm stekepanne med litt smør/olje, ca 1-2 min på hver side.

  2. 2

    Hell bearnaisen i en kjele og varm opp under omrøring.

  3. 3

    Del burgerbrødene i to. Bruker du hamburgerbrød, blir det ekstra godt når du toaster det i brødristeren. Start med bunnen, legg salat oppå. Fortsett med tomat, sylteagurk og rødløk, deretter burger og bearnaise. Legg brødet på toppen av burgeren, gap høyt og kos deg!

Dette trenger du