Hamburgere med Bearnaise
- Under 20 min.
- Enkel

Bearnaise passer perfekt som dressing på hamburgeren! Prøv denne smakskombinasjonen neste gang for en ekstra saftig og smakfull hamburgermiddag.
Lag hamburgere:
- 800,00 g kjøttdeig, uten salt
- 1,00 stk liten løk, finhakket
- 2,00 stk egg
- 3,00 ss potetmel
- 0,50 ts sort pepper
- 1,00 dl soyasaus
- 1,00 boks TORO Bearnaise 300 ml
Serveres med
- frisk salat
- 3 tomater
- noen skiver sylteagurk
- 1 rødløk
- 6 hamburgerbrød
Bearnaise passer perfekt som dressing på hamburgeren! Prøv denne smakskombinasjonen neste gang for en ekstra saftig og smakfull hamburgermiddag.
Slik gjør du:
- 1
Hamburgere: Ha kjøttdeig, løk, egg, potetmel, pepper og soyasaus i en bolle og rør og kna det godt sammen. Ha litt vann på en fjøl og form deigen til runde kaker, som igjen klemmes ut til 6 store burgere. Stekes i en varm stekepanne med litt smør/olje, ca 1-2 min på hver side.
- 2
Hell bearnaisen i en kjele og varm opp under omrøring.
- 3
Del burgerbrødene i to. Bruker du hamburgerbrød, blir det ekstra godt når du toaster det i brødristeren. Start med bunnen, legg salat oppå. Fortsett med tomat, sylteagurk og rødløk, deretter burger og bearnaise. Legg brødet på toppen av burgeren, gap høyt og kos deg!