Biff med couscoussalat og bearnaisesaus

Ingredienser til 4 porsjoner

Biff og bearnaise er manges favoritt. Fresh den gjerne opp med couscous og frisk salat.

  • 4,00 stk okse ytrefilet eller annet biffkjøtt á 200 gram
  • 1,00 pose ferdig vasket salatblanding
  • 1,00 stk agurk
  • 1,00 stk granateple
  • 6,00 ss olivenolje
  • 0,50 stk sitron
  • 2,00 dl couscous
  • 2,00 dl vann
  • 0,50 stk sitron
  • 4,00 ss olivenolje
  • 1,00 pk TORO Bearnaise 300 ml
    • Serveres med

    • Friske urter, f.eks estragon og basilikum

Biff og bearnaise er manges favoritt. Fresh den gjerne opp med couscous og frisk salat.

Slik gjør du:

  1. 1

    Legg ut kjøttet på benken 30 min før steking. Krydre med salt og pepper. Stek eller grill kjøttet til ønsket stekegrad. For medium stekt stekes kjøttet til det siver ut kjøttsaft på oversiden. Snu så og gjenta dette på andre siden. Husk å alltid la kjøttet hvile 15-20 minutter før servering.

  2. 2

    Bland ferdig blandet salat med agurk og granateple. Lag en dressing av olivenolje og sitron som du mikser inn i salaten.

  3. 3

    Kok opp 2 dl vann og heller over couscousen. La svelle 5-10 minutter før du løfter litt på kornene og gjør den luftig og lett. Ha over olivenolje og sitron sammen med litt salt.

  4. 4

    Varm opp bearnaisesausen 2 min i en liten kjele. Server gjerne retten med friske urter drysset over!

Dette trenger du

Alternativ tilberedning ...

Har du en pose TORO bearnaise i skuffen kan du gjerne bruke denne! Bare tilsett noe mindre væske for en litt tykkere saus!