Tapas med Bearnaisedipp

Tapas med Bearnaisedipp
Ingredienser til 6 porsjoner

Velg en miks av kjøtt, grønnsaker og havets delikatesser. Denne nydelige dippen av bearnaise passer perfekt til det meste. Velbekomme!

  • 2,00 stk kokte poteter
  • 6,00 skiver roastbiff
  • 6,00 stk scampi
  • 6,00 stk sukkererter
  • 6,00 skiver skinkestek
  • 0,50 stk rødløk
  • 1,00 stk paprika
  • 1,00 stk mango
  • 1,00 stk agurk
  • 200,00 g reker uten skall
  • 0,50 stk lime
  • 1,00 stk hvitløkbåt
  • 1,00 beger cherrytomater
  • Béarnaisedipp:

  • 1,00 beger
  • 1,50 dl vann
  • 2,00 dl melk
  • 75,00 g smør
  • 1,00 stk hvitløkbåt
  • 2,00 ss creme fraiche
  • 1,00 ts sennep, mild
  • 2,00 ss persille
    • Smakes til med

    • ev. litt chili
    • Serveres med

    • Grissini eller godt brød

Velg en miks av kjøtt, grønnsaker og havets delikatesser. Denne nydelige dippen av bearnaise passer perfekt til det meste. Velbekomme!

Slik gjør du:

  1. 1

    Skjær poteter i tykke skiver og legg en skive roastbiff på hver. Pynt med en urt. Træ kokte scampi på en tannstikker - uten smak - sammen med sukkererter. Rull skinkestek til kremmerhus, putt en liten rødløkbåt i hver. Skjær agurk, paprika og mango i staver, settes i en kopp. Ha reker i en skål, bland inn hakket hvitløk og ev hakket chili. Press over limesaft.

  2. 2

    Bearnaisedipp: Ha den kalde bearnaisen i en bolle. Tilsett finhakkethakket hvitløk, crème fraiche, sennep og hakket persille. Rør det hele godt sammen og server som dipp