Tapas med Bearnaisedipp

Velg en miks av kjøtt, grønnsaker og havets delikatesser. Denne nydelige dippen av bearnaise passer perfekt til det meste. Velbekomme!

25 min

Ingredienser

( 6 porsjoner )

2 stk kokte poteter

6 skiver roastbiff

6 stk scampi

6 stk sukkererter

6 skiver skinkestek

0,5 stk rødløk

1 stk paprika

1 stk mango

1 stk agurk

200 g reker uten skall

0,5 stk lime

1 stk hvitløkbåt

1 beger cherrytomater

Béarnaisedipp::

1 beger Smaksrik base til bearnaise

1,5 dl vann

2 dl melk

75 g smør

1 stk hvitløkbåt

2 ss creme fraiche

1 ts sennep, mild

2 ss persille

ev. litt chili

Fremgangsmåte

1. Skjær poteter i tykke skiver og legg en skive roastbiff på hver. Pynt med en urt. Træ kokte scampi på en tannstikker - uten smak - sammen med sukkererter. Rull skinkestek til kremmerhus, putt en liten rødløkbåt i hver. Skjær agurk, paprika og mango i staver, settes i en kopp. Ha reker i en skål, bland inn hakket hvitløk og ev hakket chili. Press over limesaft.

2. Bearnaisedipp: Ha bearnaisebasen i en kjele. Tilsett vann og melk og kok opp under omrøring. Bruk visp og la sausen koke et minutt. Rør inn smør og trekk kjelen tilside.Tilsett hakket hvitløk, crème fraiche, sennep og hakket persille. Serveres lunken eller kald som dipp

Serveres med:

Grissini eller godt brød

Tips: