Tapas med Bearnaisedipp
- Ca. en halv time

Velg en miks av kjøtt, grønnsaker og havets delikatesser. Denne nydelige dippen av bearnaise passer perfekt til det meste. Velbekomme!
- 2,00 stk kokte poteter
- 6,00 skiver roastbiff
- 6,00 stk scampi
- 6,00 stk sukkererter
- 6,00 skiver skinkestek
- 0,50 stk rødløk
- 1,00 stk paprika
- 1,00 stk mango
- 1,00 stk agurk
- 200,00 g reker uten skall
- 0,50 stk lime
- 1,00 stk hvitløkbåt
- 1,00 beger cherrytomater
Béarnaisedipp:
- 1,00 beger Smaksrik base til bearnaise
- 1,50 dl vann
- 2,00 dl melk
- 75,00 g smør
- 1,00 stk hvitløkbåt
- 2,00 ss creme fraiche
- 1,00 ts sennep, mild
- 2,00 ss persille
Smakes til med
- ev. litt chili
Serveres med
- Grissini eller godt brød
Velg en miks av kjøtt, grønnsaker og havets delikatesser. Denne nydelige dippen av bearnaise passer perfekt til det meste. Velbekomme!
Slik gjør du:
- 1
Skjær poteter i tykke skiver og legg en skive roastbiff på hver. Pynt med en urt. Træ kokte scampi på en tannstikker - uten smak - sammen med sukkererter. Rull skinkestek til kremmerhus, putt en liten rødløkbåt i hver. Skjær agurk, paprika og mango i staver, settes i en kopp. Ha reker i en skål, bland inn hakket hvitløk og ev hakket chili. Press over limesaft.
- 2
Bearnaisedipp: Ha den kalde bearnaisen i en bolle. Tilsett finhakkethakket hvitløk, crème fraiche, sennep og hakket persille. Rør det hele godt sammen og server som dipp