Søk

Tapas med Bearnaisedipp

Ingredienser til 6 porsjoner

Velg en miks av kjøtt, grønnsaker og havets delikatesser. Denne nydelige dippen av bearnaise passer perfekt til det meste. Velbekomme!

  • 2,00 stk kokte poteter
  • 6,00 skiver roastbiff
  • 6,00 stk scampi
  • 6,00 stk sukkererter
  • 6,00 skiver skinkestek
  • 0,50 stk rødløk
  • 1,00 stk paprika
  • 1,00 stk mango
  • 1,00 stk agurk
  • 200,00 g reker uten skall
  • 0,50 stk lime
  • 1,00 stk hvitløkbåt
  • 1,00 beger cherrytomater
  • Béarnaisedipp:

  • 1,00 beger TORO Smaksrik base til bearnaise 70 g
  • 1,50 dl vann
  • 2,00 dl melk
  • 75,00 g smør
  • 1,00 stk hvitløkbåt
  • 2,00 ss creme fraiche
  • 1,00 ts sennep, mild
  • 2,00 ss persille
    • Garnityr

    • Serveres med

    • Grissini eller godt brød

Velg en miks av kjøtt, grønnsaker og havets delikatesser. Denne nydelige dippen av bearnaise passer perfekt til det meste. Velbekomme!

Slik gjør du:

  1. 1Skjær poteter i tykke skiver og legg en skive roastbiff på hver. Pynt med en urt. Træ kokte scampi på en tannstikker - uten smak - sammen med sukkererter. Rull skinkestek til kremmerhus, putt en liten rødløkbåt i hver. Skjær agurk, paprika og mango i staver, settes i en kopp. Ha reker i en skål, bland inn hakket hvitløk og ev hakket chili. Press over limesaft.
  2. 2Bearnaisedipp: Ha bearnaisebasen i en kjele. Tilsett vann og melk og kok opp under omrøring. Bruk visp og la sausen koke et minutt. Rør inn smør og trekk kjelen tilside.Tilsett hakket hvitløk, crème fraiche, sennep og hakket persille. Serveres lunken eller kald som dipp

Produkt