Grillede grønnsaker med bearnaise

Grillede grønnsaker med bearnaise
Vegetarisk : Plantebasert kosthold/rett som kan inneholde meieriprodukter, egg og honning, samt ingredienser med opprinnelse i disse.
Ingredienser til 4 porsjoner

Grillede grønnsaker har masse smak og er et godt avbrekk fra kjøttrettene på grillen. Med bearnaise på toppen har du en vegetarrett som alle vil elske!

  • 2,00 stk paprika
  • 1,00 stk squash
  • 2,00 stk løk
  • 1,00 bunt vårløk
  • 2,00 stk hvitløksfedd
  • 1,00 ss TORO Krydderiet Pizzakrydder 25 g
  • 4,00 ss olivenolje
  • 1,00 stk sitron
    • Husk å kjøpe

    • Grillfolie

Grillede grønnsaker har masse smak og er et godt avbrekk fra kjøttrettene på grillen. Med bearnaise på toppen har du en vegetarrett som alle vil elske!

Slik gjør du:

  1. 1

    Fyr opp grillen i god tid dersom du bruker kullgrill.

  2. 2

    Skrell og kutt opp grønnsakene i passelige biter. Krydre med pizzakrydder, sitronsaft og olivenolje.

  3. 3

    Grill grønnsakene på grillfolie eller grillbrett, 5-8 minutter til du har delikat grillfarge. Ha grønnsakene over i en bolle og topp med kald bearnaisesaus. Vend lett sammen.

  4. 4

    Finhakk persille og dryss over. Server som tilbehør til fisk, kjøtt eller kylling! Hvis du har en pose med TORO bearnaise i pulverform liggende kan du fint bruke denne. Tilbered sausen som angitt på pakken inne på kjøkkenet og ta med ut til grillen. Enkelt og greit!