Grillede grønnsaker med bearnaise
- Ca. en halv time
- Enkel
- VEGETARISK

Grillede grønnsaker har masse smak og er et godt avbrekk fra kjøttrettene på grillen. Med bearnaise på toppen har du en vegetarrett som alle vil elske!
- 2,00 stk paprika
- 1,00 stk squash
- 2,00 stk løk
- 1,00 bunt vårløk
- 2,00 stk hvitløksfedd
- 1,00 ss TORO Krydderiet Pizzakrydder 25 g
- 4,00 ss olivenolje
- 1,00 stk sitron
Saus
- 1,00 boks TORO Bearnaise 300 ml
Husk å kjøpe
- Grillfolie
Grillede grønnsaker har masse smak og er et godt avbrekk fra kjøttrettene på grillen. Med bearnaise på toppen har du en vegetarrett som alle vil elske!
Slik gjør du:
- 1
Fyr opp grillen i god tid dersom du bruker kullgrill.
- 2
Skrell og kutt opp grønnsakene i passelige biter. Krydre med pizzakrydder, sitronsaft og olivenolje.
- 3
Grill grønnsakene på grillfolie eller grillbrett, 5-8 minutter til du har delikat grillfarge. Ha grønnsakene over i en bolle og topp med kald bearnaisesaus. Vend lett sammen.
- 4
Finhakk persille og dryss over. Server som tilbehør til fisk, kjøtt eller kylling! Hvis du har en pose med TORO bearnaise i pulverform liggende kan du fint bruke denne. Tilbered sausen som angitt på pakken inne på kjøkkenet og ta med ut til grillen. Enkelt og greit!