Søk

Grillede grønnsaker med bearnaise

Ingredienser til 4 porsjoner

Grillede grønnsaker har masse smak og er et godt avbrekk fra kjøttrettene på grillen. Med bearnaise på toppen har du en vegetarrett som alle vil elske!

Grillede grønnsaker har masse smak og er et godt avbrekk fra kjøttrettene på grillen. Med bearnaise på toppen har du en vegetarrett som alle vil elske!

Slik gjør du:

  1. 1

    Fyr opp grillen i god tid dersom du bruker kullgrill.

  2. 2

    Skrell og kutt opp grønnsakene i passelige biter. Krydre med pizzakrydder, sitronsaft og olivenolje.

  3. 3

    Grill grønnsakene på grillfolie eller grillbrett, 5-8 minutter til du har delikat grillfarge. Ha grønnsakene over i en bolle og topp med kald bearnaisesaus. Vend lett sammen.

  4. 4

    Finhakk persille og dryss over. Server som tilbehør til fisk, kjøtt eller kylling! Hvis du har en pose med TORO bearnaise i pulverform liggende kan du fint bruke denne. Tilbered sausen som angitt på pakken inne på kjøkkenet og ta med ut til grillen. Enkelt og greit!

Alternativ tilberedning ...

Hvis du har en pose med TORO bearnaise i pulverform liggende kan du fint bruke denne. Tilbered sausen som angitt på pakken inne på kjøkkenet og ta med ut til grillen. Enkelt og greit!

Ekstra grønt tilberedningstips ...

Ønsker du et helt grønt måltid kan du tilsette noen kokte linser i grønnsakene og servere som en lun grillsalat. Bak ditt eget focacciabrød og servér til, nydelig!