Biff med chilibernaise, poteter og grønnsaker
- Ca. en halv time
- Enkel

Biff med bernaisesaus, poteter og grønnsaker er en skikkelig klassiker. Hva med en spicy og smakfull vri på sausen? Denne tilberedningen er basert på én TORO-pakning.
- 1,00 pose TORO Saus Chili Bearnaisesaus 28 g
- 100,00 g smør
- 1,50 dl melk
- 1,00 dl vann
- 30,00 g fersk eller tørket chili
- 800,00 g strimlet entrecote eller annen type biff
- 300,00 g pommes frites
- 100,00 g rød paprika
- 100,00 g gul paprika
- 90,00 g løk
- 140,00 g squash
- 5,00 g hvitløksfedd
- 20,00 g estragon
- 20,00 g oregano
Smakes til med
- Salt/pepper
- Olje og smør til steking
Serveres med
- Pommes frites
Biff med bernaisesaus, poteter og grønnsaker er en skikkelig klassiker. Hva med en spicy og smakfull vri på sausen? Denne tilberedningen er basert på én TORO-pakning.
Slik gjør du:
- 1
Skjær entrecoten i strimler (ca. en tommel tykkelse). Ha olje i en varm stekepanne og stek strimlene slik at de får en fin stekeskorpe, mens du salter og peprer i pannen. Legg så kjøttet over på en tallerken enn så lenge.
- 2
Kutt grønnsakene i passe store biter. Stek deretter grønnsakene i den samme stekepannen. Ha i smør, oregano og hvitløk i stekepannen, skru ned varmen litt og stek videre. Tilsett så kjøttet når grønnsaken har fått en fin farge.
- 3
Lag sausen etter anvisning på pakken. Ha i fersk chili og estragon etter egent ønske. Server med pommes frites.