Søk

Biff med chilibernaise, poteter og grønnsaker

Ingredienser til 4 porsjoner

Biff med bernaisesaus, poteter og grønnsaker er en skikkelig klassiker. Hva med en spicy og smakfull vri på sausen? Denne tilberedningen er basert på én TORO-pakning.

  • 1,00 pose TORO Saus Chili Bearnaisesaus 32x28g
  • 100,00 g smør
  • 1,50 dl melk
  • 1,00 dl vann
  • 30,00 g fersk eller tørket chili
  • 800,00 g strimlet entrecote eller annen type biff
  • 300,00 g pommes frites
  • 100,00 g rød paprika
  • 100,00 g gul paprika
  • 90,00 g løk
  • 140,00 g squash
  • 5,00 g hvitløksfedd
  • 20,00 g estragon
  • 20,00 g oregano
    • Garnityr

    • Salt/pepper
    • Olje og smør til steking
    • Serveres med

    • Pommes frites

Biff med bernaisesaus, poteter og grønnsaker er en skikkelig klassiker. Hva med en spicy og smakfull vri på sausen? Denne tilberedningen er basert på én TORO-pakning.

Slik gjør du:

  1. 1Skjær entrecoten i strimler (ca. en tommel tykkelse). Ha olje i en varm stekepanne og stek strimlene slik at de får en fin stekeskorpe, mens du salter og peprer i pannen. Legg så kjøttet over på en tallerken enn så lenge.
  2. 2Kutt grønnsakene i passe store biter. Stek deretter grønnsakene i den samme stekepannen. Ha i smør, oregano og hvitløk i stekepannen, skru ned varmen litt og stek videre. Tilsett så kjøttet når grønnsaken har fått en fin farge.
  3. 3Lag sausen etter anvisning på pakken. Ha i fersk chili og estragon etter egent ønske. Server med pommes frites.