Vegetar-tandoori-curry-med-kikerter-og-blomkål

Middag uten kjøtt

Oppskrifter med kikerter

 

Flere og flere ønsker å spise mindre kjøtt, og kikerter er et supert alternativ. Vi har samlet våre fem beste oppskrifter som bruker kikerter i stedet for kjøtt. Kikerter er fulle av essensielle næringsstoffer, gir en god metthetsfølelse og energi som varer lenge. De kan brukes til det meste og ikke bare som erstatning for kjøtt. Kikerter kan også fint brukes i stedet for poteter, ris, pasta og brød. De passer perfekt til gryter, supper, pizza, snacks, osv. Makan til allsidig grønnsak skal du lete lenge etter! Her har vi samlet våre fem beste oppskrifter med kikerter, som alle er vegetariske.

Meksikansk-vegetargryte-med-bønner-og-kikerter

Meksikansk vegetargryte med bønner og kikerter

Meksikansk gryte er en middagsklassiker, som ikke nødvendigvis behøver å lages med kjøttdeig.

Se oppskrift
Tomatsuppe-med-sprø-kikerter-og-gresskarkjerner

Tomatsuppe med sprø kikerter og gresskarkjerner

Hva med å prøve en ny vri på den klassiske tomatsuppen? Tomatsuppe med kikerter og gresskarkjerner er en enkel, og fantastisk god rett.

Se oppskrift
Hvit-søtpotetpizza-med-pesto-og-kikerter

Hvit søtpotetpizza med pesto og kikerter

Dette er en smaskende god hvit pizza, med en oppskrift som er saftig, søt og smakfull. Med en krydret creme fraiche i stedet for tomatsaus, og revet søtpotet som tar bunnen til nye høyder.

Se oppskrift
Amerikansk -vegetargryte-med-bønner-og-kikerter

Amerikansk vegetargryte med bønner og kikerter

Dette er en gryte som veldig lett kan gjøres om til en vegetarmiddag, som alle kommer til å like. Bare bytt ut kjøttet med kikerter og bønner, og simsalabim.

Se oppskrift
Meksikansk-vegetargryte-med-søtpotet

Meksikansk vegetargryte med søtpotet

Du får kanskje ikke servert denne gryta hvis du drar til Cancun, men TORO meksikansk gryte er en klassiker som du lett kan gjøre om til en ny og grønnere vegetargryte!

Se oppskrift