Meksikansk vegetargryte med bønner og kikerter
En grønnere middag
- Ca. en halv time
- Enkel
- Vegetar

Ingredienser til 3 porsjoner
Meksikansk gryte er en gammel klassiker, men den har på ingen måte gått ut på dato! Prøv den som en vegetargryte med bønner og kikerter, toppet med deilig avokado og tortilla.
Gryten:
- 1,00 pose TORO Meksikansk gryte 189 g
- 8,00 dl vann
- 2,00 bokser kidneybønner
- 1,00 boks kikerter
Topping:
- 1,00 stk avokado
- 0,50 stk rød chili
- 1,00 kvast frisk koriander
Meksikansk gryte er en gammel klassiker, men den har på ingen måte gått ut på dato! Prøv den som en vegetargryte med bønner og kikerter, toppet med deilig avokado og tortilla.
Slik gjør du:
- 1
Skyll kidneybønnene og kikertene og la de renne av seg.
- 2
Kok opp den meksikanske gryten sammen med vann, bønner og kikerter. Kok ca. 20 minutter under lokk.
- 3
Server gryten med oppskåret avokado, chili, frisk koriander og tortillalefser som tilbehør.