Meksikansk vegetargryte med bønner og kikerter

En grønnere middag

Meksikansk vegetargryte med bønner og kikerter
Vegetarisk
Ingredienser til 3 porsjoner

Meksikansk gryte er en gammel klassiker, men den har på ingen måte gått ut på dato! Prøv den som en vegetargryte med bønner og kikerter, toppet med deilig avokado og tortilla.

  • Gryten:

  • 1,00 pose TORO Meksikansk gryte 189 g
  • 8,00 dl vann
  • 2,00 bokser kidneybønner
  • 1,00 boks kikerter
  • Topping:

  • 1,00 stk avokado
  • 0,50 stk rød chili
  • 1,00 kvast frisk koriander

Meksikansk gryte er en gammel klassiker, men den har på ingen måte gått ut på dato! Prøv den som en vegetargryte med bønner og kikerter, toppet med deilig avokado og tortilla.

Slik gjør du:

  1. 1

    Skyll kidneybønnene og kikertene og la de renne av seg.

  2. 2

    Kok opp den meksikanske gryten sammen med vann, bønner og kikerter. Kok ca. 20 minutter under lokk.

  3. 3

    Server gryten med oppskåret avokado, chili, frisk koriander og tortillalefser som tilbehør.