Til 3 porsjoner
INGREDIENSER:
Warning: Attempt to read property «results» on array in /srv/web1/torov2/toro.no/wp-content/themes/toro-live/blocks/recipes/pb-recipe-content.php on line 94
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /srv/web1/torov2/toro.no/wp-content/themes/toro-live/blocks/recipes/pb-recipe-content.php on line 94
Warning: Attempt to read property «entity_type_name» on null in /srv/web1/torov2/toro.no/wp-content/themes/toro-live/blocks/recipes/pb-recipe-content.php on line 94
Warning: Attempt to read property «raw» on null in /srv/web1/torov2/toro.no/wp-content/themes/toro-live/blocks/recipes/pb-recipe-content.php on line 94
8,00 dlvann1,00 bokskidneybønner1,00 bokskikerter200,00 gpersillerot, lettstekt
Topping:
1,00 boksrømme2,00 stilkervårløk1,00 kvastpersilleAmerikansk gryte har stått på norske middagsbord i mange tiår, men visste du at den er minst like god som vegetargryte ? Bytt ut kjøttet med bønner og kikerter for en enkel vegetarmiddag som passer for hele familien.
Slik gjør du
- 1
Skrell og del persillerot i biter. Stek bitene lett i litt olje.
- 2
Kok opp amerikansk gryte med vann og avrente kidneybønner og kikerter under omrøring. La gryten koke i 20 minutter. Tilsett stekt persillerot mot slutten av koketiden.
- 3
Topp gryten med litt rømme, vårløk og litt finhakket persille ved servering.