Gratinert gryte med nachos
- Ca. en halv time
- Enkel

Bytt ut fredagstacoen med denne deilige retten – ingen kommer til å klage! Dette er helgekos på sitt beste med høy nytelsesfaktor. Retten er enkel å lage og med masse god smak.
- 1,00 stk liten løk
- 400,00 g kjøttdeig eller karbonadedeig
- 1,00 pose TORO Amerikansk gryte 187g
- 400,00 g hakkede tomater
- 5,00 dl vann
- 1,00 boks kidneybønner
- 1,00 boks mais
- 0,50 pose nachochips
- 100,00 g revet ost
Guacamole
- 1,00 stk moden avokado
- 2,00 stk hvitløksbåter
- 1,00 ss sitronsaft
- 2,00 ts rømme
Tilbehør
- 1,00 glass tacosaus
- 1,00 boks rømme
- 1,00 pose frisk salatblanding
- 1,00 bunt frisk koriander
Bytt ut fredagstacoen med denne deilige retten – ingen kommer til å klage! Dette er helgekos på sitt beste med høy nytelsesfaktor. Retten er enkel å lage og med masse god smak.
Slik gjør du:
- 1
Skjær løken i biter. Smelt litt smør i en gryte på medium-høy varme. Ha i løk og kjøttdeig, og stek til kjøttdeigen er gjennomstekt. Tilsett posens innhold, hakkede tomater og vann. Rør det godt sammen.
- 2
La gryten koke opp under omrøring, før du lar den koke videre i 10 minutter. Tilsett kidneybønner og mais mot slutten av koketiden.
- 3
Ha gryten over i en ildfast form, og strø over nachos og ost. Gratiner på 200 °C i ca. 10 minutter, eller til nachochipsen og osten har begynt å få litt farge.
- 4
Guacamole: Finhakk hvitøksbåtene. Del avokadoen i to, fjern steinen og deretter skallet. Mos fruktkjøttet med en gaffel. Bland sammen most avokado, hvitløk, sitronsaft, rømme og en klype kajennepepper. Smak til med salt og pepper.
- 5
Server ovnsbakt gryte med guacamole, salsa, rømme, frisk salat og koriander.