Søk

Amerikansk gryte med potetkant

Ingredienser til 4 porsjoner

Knallgod ovnsrett med ny vri!

  • 1,00 pose TORO Amerikansk gryte 187g
  • 1,00 stk rødløk
  • 2,00 stk hvitløkbåter
  • 2,00 ss matolje
  • 5,00 dl vann
  • 400,00 g hakkede tomater
  • 200,00 g mais
  • 200,00 g linser
  • 200,00 g kikkererter
  • Potetkant

  • 1,00 pose TORO Potetmos 94 g
  • 5,00 dl melk
  • 1,00 ss smør / margarin
  • 1,00 stk eggeplomme
  • 50,00 g ost

Knallgod ovnsrett med ny vri!

Slik gjør du:

  1. 1Finhakk løk og hvitløk og ha det i en stor kjele med litt matolje i. Hell i posenes innhold og tilsett 5 dl vann. Hell i hakkede tomater og kok opp under omrøring. La det hele småkoke i 15 minutter. Tilsett mais, ferdigkokte linser og kikerter, og kok så vidt opp.
  2. 2Potetkant: Kok opp melk og smør og tilsett posenes innhold. Rør om og trekk tilside. Tilsett eggeplomme og revet ost. Rør om og smak til med salt og pepper.
  3. 3Hell amerikansk gryte i en stor ildfast form. Bruk en spiseskje og lag en potetkant rundt hele formen. Stekes som angitt. Server gjerne retten sammen med en enkel salat.

Produkt