Meksikansk vegetargryte med søtpotet
En grønnere middag
- Ca. en halv time
- Enkel
- Vegetar

Ingredienser til 4 porsjoner
Du får kanskje ikke servert denne gryta hvis du drar til Cancun, men TORO meksikansk gryte er en klassiker som du lett kan gjøre om til en ny og grønnere vegetargryte!
- 1,00 boks kikerter
- 1,00 boks mais
- 2,00 stk gulerøtter
- 1,00 stk søtpotet, liten
- 3,00 stilker stangselleri
- 2,00 ss olje
- 1,00 pose TORO Meksikansk gryte 189 g
- 12,00 dl vann
Du får kanskje ikke servert denne gryta hvis du drar til Cancun, men TORO meksikansk gryte er en klassiker som du lett kan gjøre om til en ny og grønnere vegetargryte!
Slik gjør du:
- 1
Åpne boksene med kikerter og mais og skyll godt i et dørslag. Skrell og kutt gulrot, søtpotet og selleri i terninger.
- 2
Stek grønnsakene lett i bunnen av en vid kjele, 2-3 minutter under omrøring. Tilsett gryten og hell i vann. Rør godt om og la småkoke under lokk ca 20 minutter.