Sjokolade-vaffel-kake-med-bringebaer

Baketips til helgekosen

Enkle baketips til enda mer helgekos

 

Helgen er ukens høydepunkt for mange, og da ønsker man å kose seg litt ekstra. Smågodt og potetgull er ikke verst, men det går an å skru opp kosen et par hakk. Det tar ikke så lang tid å lage brownies eller vafler, og det krever ikke så mye jobb heller. Den lille innsatsen man legger ned bidrar bare til at det smaker ekstra godt 🙂 Og lukten… ikke glem lukten! Nystekte vafler og brownies lukter helt fantastisk. Snakk om helgekos!

 

På denne siden finner du alle våre enkle og velsmakende tips til hvordan du kan kose deg ekstra mye i helgen. Alt fra snacks til fredagskvelden og helgefrokost til lørdagsmorgen.

Brownies-med-is

Brownies med is

TORO Brownies-oppskriften er en dessert-variant som er perfekt til hyggelige anledninger. Sammen med is er denne browniesen en dessert alle elsker!

Se oppskrift
Brownies-med-peanotter

Brownies med peanøtter

Noen vil kanskje si at Brownies med peanøtter er motsetninger? Når det kommer til denne Brownies varianten så er det i så fall motsetninger som tiltrekker hverandre. Salt er en fantastisk måte å få frem sjokoladesmaken på.

Se oppskrift
toro-pannekaker-med-blåbærsyltetøy

Pannekaker med blåbærsyltetøy

Denne pannekakerøren er enkel å lage og lett å lykkes med! Noen nyter pannekakene som dessert etter suppen, noen med bacon, men de aller fleste med blåbærsyltetøy til 😋

Se oppskrift
verdens-beste-pannekaker

Verdens beste pannekaker

Verdens beste pannekaker er en sikker vinner og en deilig avslutning på et måltid. Pannekakerøren er enkel å lage, topp det med smeltet varm sjokolade, is og bær.

Se oppskrift
Vaffelhjerter

Vaffelhjerter

Vaffelhjerter må være en av Norges største nasjonale godbiter. Finnes det egentlig noen i dette landet som ikke liker vafler?

Se oppskrift
sjokoladevafler

Sjokoladevafler

Sjokoladevafler gir en spennende og enkel vri på de tradisjonelle norske vaflene som vi er så glade i, rett og slett en farlig god kombinasjon.

Se oppskrift
Blåbærmuffins

Enkle bakeoppskrifter på under 30 minutter

Elsker du å bake, men har litt dårlig tid? Vi har samlet seks superenkle og supergode bakeoppskrifter som tar deg under 30 minutter å lage.

Les mer
toro-turmat-dessert

Turtips: Desserter du må ta med på tur

Ingenting er som de dagene du virkelig har tid til å kose deg på tur og kan nyte et måltid med en dessert til utendørs.

Les mer