Søk

Brownies med peanøtter

Ingredienser til 24 porsjoner

Noen vil kanskje si at brownies med peanøtter er motsetninger? Når det kommer til denne brownies varianten er de i så fall motsetninger som tiltrekker hverandre. Salt er en fantastisk måte å få frem sjokoladesmaken på. Det gjør faktisk sjokoladen enda bedre. Mange bakere tilsetter litt salt når de baker med sjokolade og denne oppskriften gir deg den samme effekten. Denne oppskriften gir ca. 24 farlig gode kakestykker.

Noen vil kanskje si at brownies med peanøtter er motsetninger? Når det kommer til denne brownies varianten er de i så fall motsetninger som tiltrekker hverandre. Salt er en fantastisk måte å få frem sjokoladesmaken på. Det gjør faktisk sjokoladen enda bedre. Mange bakere tilsetter litt salt når de baker med sjokolade og denne oppskriften gir deg den samme effekten. Denne oppskriften gir ca. 24 farlig gode kakestykker.

Slik gjør du:

  1. 1Sett stekeovnen på varmluft 165 °C (ved over- og undervarme 175 °C). Rør sammen 2 egg, 1,5 dl vann og 150 g smeltet smør (eller flytende margarin). Bland med posens innhold og rør til en jevn, tykk røre.
  2. 2Bruk en form på ca. 30×37 cm. Smør formen og klipp til bakepapir og legg i bunnen av formen. Fordel røren jevnt ved hjelp av en slikkepott. Dryss over peanøtter (her velger du selv hvor mye du vil ha på). Stek på midterste rille i 25-30 minutter. Bruker du en større form, eller stekeplaten som følger med stekeovnen må tiden reduseres med ca. 5 minutter
  3. 3La kaken avkjøles i formen før den deles opp i firkanter.

Produkt