Vaffelhjerter

Ingredienser til 8 porsjoner

Vaffelhjerter må være en av Norges største nasjonale godbiter. Finnes det egentlig noen i dette landet som ikke liker vafler? Vafler har virkelig sneket seg inn i nordmenns hjerter. De passer både til hverdags og fest og er ofte noe vi samler oss rundt. Mest av alt fordi det smaker så utrolig godt, men så bringer også nystekte vafler med seg masse hygge, glede og en herlig lukt. Vafler varieres med tilbehør og smaker. Brunost, syltetøy og rømme er kanskje det mest kjente og kjære tilbehøret for vafler. Her får du tre ulike serveringstips for vaffelhjerter som kan varieres etter anledning. Hvilken liker du best? Oppskriften gir ca. 8 vafler.

  • 1,00 pose TORO Vafler 246 g
  • 4,00 dl vann
  • 75,00 g smeltet smør
    • Serveres med

    • Syltetøy
    • Rømme
    • Brunost

Vaffelhjerter må være en av Norges største nasjonale godbiter. Finnes det egentlig noen i dette landet som ikke liker vafler? Vafler har virkelig sneket seg inn i nordmenns hjerter. De passer både til hverdags og fest og er ofte noe vi samler oss rundt. Mest av alt fordi det smaker så utrolig godt, men så bringer også nystekte vafler med seg masse hygge, glede og en herlig lukt. Vafler varieres med tilbehør og smaker. Brunost, syltetøy og rømme er kanskje det mest kjente og kjære tilbehøret for vafler. Her får du tre ulike serveringstips for vaffelhjerter som kan varieres etter anledning. Hvilken liker du best? Oppskriften gir ca. 8 vafler.

Svært allergiske personer bør alltid sjekke innholdsdeklarasjoner og ha god kjøkkenhygiene for å minimere risiko for at allergenet/spor av kan havne i retten.

Slik gjør du:

  1. 1

    Rør sammen vann og smeltet smør eller flytende margarin. Bland med posens innhold og visp til en jevn og glatt røre.

  2. 2

    Stek i godt oppvarmet vaffeljern og legg vaflene på rist.

  3. 3

    Server med ditt favoritt-tilbehør.

Dette trenger du