Søk

Verdens beste pannekaker

Ingredienser til 6 porsjoner

Verdens beste pannekaker er en sikker vinner og en deilig avslutning på et måltid. Pannekakerøren er enkel å lage, topp det med smeltet varm sjokolade, is og bær. Gjør klar røren før gjestene kommer, så er det bare å steke pannekakene og dandere med bær, is og sjokolade på asjettene. Og du, den smaker også fantastisk godt som dessert til helgen. Prøv bare selv! Oppskriften gir 6 – 8 pannekaker avhengig av hvor tykke du liker de.

Verdens beste pannekaker er en sikker vinner og en deilig avslutning på et måltid. Pannekakerøren er enkel å lage, topp det med smeltet varm sjokolade, is og bær. Gjør klar røren før gjestene kommer, så er det bare å steke pannekakene og dandere med bær, is og sjokolade på asjettene. Og du, den smaker også fantastisk godt som dessert til helgen. Prøv bare selv! Oppskriften gir 6 – 8 pannekaker avhengig av hvor tykke du liker de.

Slik gjør du:

  1. 1Bland posens innhold med 4,5 dl vann og rør til en jevn og glatt røre.
  2. 2Smelt kokesjokoladen over vannbad eller forsiktig i en kjele. Mens sjokoladen smelter steker du pannekakene. Bruk smør til steking og vent til pannen er ordentlig varm før du begynner. Stek pannekakene en etter en. Du bestemmer selv hvor tynne du ønsker de. Dekk til etter steking så holder de seg varme.
  3. 3Rett før servering fordeler du pannekakene på asjetter, en til hver. Brett pent sammen og fordel bærene over. Sett en kule vaniljeis på siden og ringle over sjokoladesaus. Server med kniv og gaffel og resten av sjokoladesausen.

Produkt

TORO Baketips

Ønsker du tynne pannekaker er det viktig å bruke så lite røre som mulig. En nøkkelfingerregel er å bruke så lite røre at du må bevege godt på pannen for å få fordelt røren og akkurat dekket pannen..