17-Mai-Pavlova

17. mai Pavlova

Den ultimate 17. mai kaken!

Pavlova er den ultimate 17. mai-kaken og en fantastisk god festkake. Den perfekte pavlova har sprø og litt seig marengsbunn og er toppet med en fløyelsmyk pavlovakrem og friske bær. Vaniljekremen gir en god sødme og bærene en deilig friskhet. Fargene er en fest for øyet og kaken pynter virkelig opp et hvert kakebord.

Vi har samlet våre beste pavlovaoppskrifter til 17. mai-feiringen der pavlovaen fint kan lages dagen i forveien, slik at kun pyntingen gjenstår på selve dagen. Hipp, hipp hurra! 🇳🇴

Enkel-17-mai-pavlova

Enkel 17. mai pavlova

17. mai-pavlova er en fantastisk god festkake med marengsbunn, vaniljekremfyll og ferske bær som er lett å lage. 17. mai er rett rundt hjørnet og hva passer vel da bedre enn å pynte pavlova med bær formet i det norske flagget

Se oppskrift
Mini-pavlova-til-17-mai

Mini pavlova til 17. mai

Mini Pavlova til 17. Mai er perfekt når du skal imponere med en flott dessert i flaggets fargeprakt. Disse fantastiske mini pavlovaene til 17.mai med blåbær og granateple smaker friskt av vår og feiring og gjør seg utrolig godt på et festpyntet bord.

Se oppskrift
Dobbel-Pavlova

Dobbel Pavlova

Dobbel pavlova må være en av de beste kakene. Vaniljekremen gir en god sødme og bærene en deilig friskhet. I denne oppskriften er marengsen pyntet med forskjellige typer bær.

Se oppskrift
Pavlova-i-glass

Pavlova i glass

Det søte kombinert med bær gir en dessert som leverer på det søte men med en deilig friskhet. Desserten gir også en fin kombinasjon av ulike teksturer. Ikke bare mykt, ikke bare crunsj.

Se oppskrift
Pavlova-med-pasjonsfrukt

Pavlova med pasjonsfrukt

Pavlova med pasjonsfrukt er en frisk og sommerlig festkake som passer like godt til 17.Mai som til dessert en sen sommerkveld. Den sprø og litt seige marengsbunnen smaker supergodt med vaniljekrem og friske bær og toppet med pasjonsfrukt blir den rett og slett uimotståelig.

Se oppskrift
Pavlova-med-is

Pavlova med is

Pavlova med is må være den ultimate sommerdesserten vaniljeis og jordbær. Sjokoladesausen gjør også at den smaker fantastisk og det er en fin vri på pavlovaen som de fleste kjenner den.

Se oppskrift
Eton-mess

Flere baketips?

Flere baketips? Får du middagsbesøk eller har du lyst til å lage deg noe godt til kaffen? Vi elsker å bake og har tips, triks og inspirasjon til både små og store bakeanledninger.

Les mer
torobaketips-instagram

Følg oss i sosiale medier

Bli med bak TORO-kulissene, delta i konkurranser og få enda mer inspirasjon, tips og triks ved å følge oss på @TORObaketips på Instagram og Facebook. @torobaketips

@torobaketips