Kylling og grønnsaker i fruktig peppersaus

Kylling og grønnsaker i fruktig peppersaus
Ingredienser til 5 porsjoner

Vakker og supergod kyllingrett med frisk appelsinsmak, sammen med litt sødme og akkurat passe pepper. Denne kan fort bli favoritten til liten og stor.

  • 1,00 kartong TORO Peppersaus 300 ml
  • 2,00 ss appelsinjuice
  • 2,00 ss flytende honning
  • 2,00 ss soyasaus
  • 5,00 stk kyllingfileter
  • 2,00 ss smør/margarin
  • 1,00 stk løk
  • 1,00 stk rød paprika
  • 1,00 pose frisk spinat
    • Smakes til med

    • salt og pepper

Vakker og supergod kyllingrett med frisk appelsinsmak, sammen med litt sødme og akkurat passe pepper. Denne kan fort bli favoritten til liten og stor.

Slik gjør du:

  1. 1

    Ha peppersausen i en gryte med litt appelsinjuice. Varm opp og smak til med honning og soyasaus

  2. 2

    Del kyllingfiletene i store biter og brun dem lett i stekepanne i smør. Dryss over litt salt og pepper. Ha kyllingen i sausen. Kok ut pannen med litt vann, tilsett væsken også og rør om.

  3. 3

    Skjær løk og paprika i tynne båter og surr grønnsakene raskt i pannen. Blandes deretter med kylling og saus. Rør tilslutt i spinat og la det hele småkoke på svak varme noen minutter.

Dette trenger du