Søk

Kylling og grønnsaker i fruktig peppersaus

Ingredienser til 5 porsjoner

Vakker og supergod kyllingrett med frisk appelsinsmak, sammen med litt sødme og akkurat passe pepper. Denne kan fort bli favoritten til liten og stor.

  • 1,00 kartong TORO Peppersaus 300 ml
  • 2,00 ss appelsinjuice
  • 2,00 ss flytende honning
  • 2,00 ss soyasaus
  • 5,00 stk kyllingfileter
  • 2,00 ss smør/margarin
  • 1,00 stk løk
  • 1,00 stk rød paprika
  • 1,00 pose frisk spinat
    • Garnityr

    • salt og pepper etter smak

Vakker og supergod kyllingrett med frisk appelsinsmak, sammen med litt sødme og akkurat passe pepper. Denne kan fort bli favoritten til liten og stor.

Slik gjør du:

  1. 1Ha peppersausen i en gryte med litt appelsinjuice. Varm opp og smak til med honning og soyasaus
  2. 2Del kyllingfiletene i store biter og brun dem lett i stekepanne i smør. Dryss over litt salt og pepper. Ha kyllingen i sausen. Kok ut pannen med litt vann, tilsett væsken også og rør om.
  3. 3Skjær løk og paprika i tynne båter og surr grønnsakene raskt i pannen. Blandes deretter med kylling og saus. Rør tilslutt i spinat og la det hele småkoke på svak varme noen minutter.

Dette trenger du