Kylling og grønnsaker i fruktig peppersaus

Vakker og supergod kyllingrett med frisk appelsinsmak, sammen med litt sødme og akkurat passe pepper. Denne kan fort bli favoritten til liten og stor.

20 min

Ingredienser

( 5 porsjoner )

1 beger Smaksrik base til peppersaus

2 dl vann

2 dl appelsinjuice

1 dl fløte

2 ss flytende honning

2 ss soyasaus

5 stk kyllingfileter

2 ss smør/margarin

1 stk løk

1 stk rød paprika

1 pose frisk spinat

salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

1. Ha peppersausbasen i en gryte med vann, appelsinjuice og fløte. Kok opp, la den småkoke et par minutter - rør av og til. Smak til med honning og soyasaus

2. Del kyllingfiletene i store biter og brun dem lett i stekepanne i smør. Dryss over litt salt og pepper. Ha kyllingen i sausen. Kok ut pannen med litt vann, tilsett væsken også og rør om.

3. Skjær løk og paprika i tynne båter og surr grønnsakene raskt i pannen. Blandes deretter med kylling og saus. Rør tilslutt i spinat og la det hele småkoke på svak varme noen minutter.

Tips: