Kylling og grønnsaker i fruktig peppersaus
- Under 20 min.
- Enkel

Vakker og supergod kyllingrett med frisk appelsinsmak, sammen med litt sødme og akkurat passe pepper. Denne kan fort bli favoritten til liten og stor.
- 1,00 kartong TORO Peppersaus 300 ml
- 2,00 ss appelsinjuice
- 2,00 ss flytende honning
- 2,00 ss soyasaus
- 5,00 stk kyllingfileter
- 2,00 ss smør/margarin
- 1,00 stk løk
- 1,00 stk rød paprika
- 1,00 pose frisk spinat
Smakes til med
- salt og pepper
Vakker og supergod kyllingrett med frisk appelsinsmak, sammen med litt sødme og akkurat passe pepper. Denne kan fort bli favoritten til liten og stor.
Slik gjør du:
- 1
Ha peppersausen i en gryte med litt appelsinjuice. Varm opp og smak til med honning og soyasaus
- 2
Del kyllingfiletene i store biter og brun dem lett i stekepanne i smør. Dryss over litt salt og pepper. Ha kyllingen i sausen. Kok ut pannen med litt vann, tilsett væsken også og rør om.
- 3
Skjær løk og paprika i tynne båter og surr grønnsakene raskt i pannen. Blandes deretter med kylling og saus. Rør tilslutt i spinat og la det hele småkoke på svak varme noen minutter.