Svinefilet er både magert og skikkelig digg på grillen! Når du skal grille svinefilet, eller andre store kjøttstykker, må du beregne litt god tid. Men det er alltid verdt å vente på! Prøv denne oppskriften på grillet svinefilet med peppersaus og asparges.
Slik gjør du
- 1
Rens kjøttet for senere. Gni inn krydderet og la ligge på benken 30-60 minutter.
- 2
Fyr opp grillen i god tid dersom du bruker kullgrill.
- 3
Grill kjøttet til 62 grader kjernetemperatur. Snu på kjøttet underveis og pass på at det ikke blir svidd. La kjøttet hvile minst 15 minutter før du skjærer i det.
- 4
Skrell asparges og grill rett på grillen rett før servering. Bruk gjerne litt olivenolje og havsalt over aspargesen før servering.
- 5
Varm opp sausen 2 minutter i en liten kasserolle, gjerne på grillen, og hell over før servering. Vel bekomme! Har du en TORO fløtesaus på pose liggende i skuffen kan du gjerne bruke denne. Kokes som angitt på pakken og tas med ut i godværet. Enkelt og greit!