Inspirasjon til hvordan du kan bruke våre mange sauser
Kalkun er magert og smaker kjempegodt. Kalkun med god saus og smakfullt tilbehør er perfekt for gjester og egner seg spesielt godt til jul og nyttår.
Ingredienser (4 porsjoner):
1 pose Toro fløtesaus
4 dl vann eller kraft fra kalkunen
1 dl matfløte/ kremfløte
800 g kalkunfilet
200 g gulrøtter
200 g persillerot
200 g sellerirot
1 stk fennikel
Salt og pepper
Timian
Smør/ olje til steking
Tilberedning:
Serveringstips
Server kalkunen med grønnsaker, valgfrie poteter og fløtesaus.
Eggs Benedict er en klassisk amerikansk frokostrett. Hollandaisesaus, bacon og frisk spinat smaker skikkelig godt sammen med posjerte egg. Nytt denne velsmakende retten på godt brød.
Ingredienser (4 porsjoner):
4 stk kjøleskapskalde egg
1 l vann
4 ss eddik, 7 %
4 skiver godt brød
1 ss smør eller olje olje til steking
200 g frisk spinat
1 ss smør til steking
1 båt revet hvitløk
4 skiver røkt skinke, eventuelt bacon
1 pose Toro Hollandaisesaus
75 g smør
2 dl vann
0,5 dl melk
Tilberedning:
Svinekoteletter er enkel mat som stekes på et par minutter, og er både mørt og veldig godt. Brun saus med asiatisk preg gir en ekstra vri og fremhever den gode smaken av kotelettene.
Ingredienser (4 porsjoner):
1 pose Toro Brun saus
2 ss soyasaus
1 liten rød chili
1 fedd hvitløk
1 ts revet ingefær
Koriander
5 dl vann
Svinekoteletter
Tilberedning:
Serveringstips:
Server svinekotelettene med wokede grønnsaker og nudler.
Brun saus kan brukes til så mangt, og egner seg svært godt til en velsmakende oksegryte. Oksegryten passer perfekt til kjølige høstdager og på vinteren.
Ingredienser (4 porsjoner):
1 pose Toro Kjøttkakesaus
5 dl vann
500 g okse høyrygg eller annen oksekjøtt
150 g sjampinjong
1 stk løk
1-2 stk rød paprika
1-2 stk gulrøtter
Smør eller olje til steking
Tilberedning:
Serveringstips:
Server sammen med potetmos og gjerne brokkoli
For mer informasjon, følg oss på Instagram og Facebook.
Følg oss på Instagram