Søk

Biff med ovnsbakte poteter og pikant saus

Ingredienser til 4 porsjoner

Biff med ovnsbakte poteter og pikant saus. Hva er vel bedre å få servert enn en klassisk biff, følg denne oppskriften neste gang du skal lage smakfull helgekos til deg selv, familie eller venner!

  • 4,00 stk Biff
  • 400,00 g små poteter
  • 1,00 pose TORO Sjysaus original 15 g
  • 3,00 dl vann
  • 2,00 ss sennep
  • 30,00 g løk
    • Garnityr

    • Salt og pepper

Biff med ovnsbakte poteter og pikant saus. Hva er vel bedre å få servert enn en klassisk biff, følg denne oppskriften neste gang du skal lage smakfull helgekos til deg selv, familie eller venner!

Slik gjør du:

  1. 1Ha potetene i ildfast form. Ha over salt, pepper og fersk timian og olje, bland dette godt. Stek potetene i ovnen på ca. 200 grader til potetene er mør. Ha olje i en varm stekepanne, ha salt og pepper på biffene og stek dem til de er medium stekt.
  2. 2Finhakk løk, ha litt olje i en kasserolle. Ha løken i kasserollen og stek til gyllen, ha på sjysausen og vann, kok opp og la småkoke i 5 minutter. Smak til med 1-2 ss sennep

Produkt