Oppskrifter / Middag

Kjøttpølse med bacon, surkål og brun saus

30 min Enkel
Til 4 porsjoner
1,00 poseTORO Brun saus original 44g600,00 gkjøttpølse1,00 poseNora Surkål 450g20,00 gpersille15,00 gchili (etter eget ønske)100,00 gskivet bacon5,00 dlvann480,00 gpotet

Kjøttpølser kan brukes til så mangt, og hvem takker vel nei til bacon i middagsretten? Kjøttpølser med bacon, surkål og brun saus er enkelt å lage og smaker veldig godt. Denne tilberedningen er basert på én TORO-pakning.

Slik gjør du

  • 1

    Del kjøttpølsene i passe biter og stek dem i litt smør til de er gylne.

  • 2

    Sprøstek baconskivene.

  • 3

    Varm surkålen i en kasserolle og tilsett kuttet chili etter eget ønske.

  • 4

    Finkutt persille.

  • 5

    Kok opp brun saus etter anvisning på pakken. Server kjøttpølsene med bacon, surkål, kokte poteter og brun saus.

Dette trenger du