Kjøttpølse med bacon, surkål og brun saus
- Ca. en halv time
- Enkel

Ingredienser til 4 porsjoner
Kjøttpølser kan brukes til så mangt, og hvem takker vel nei til bacon i middagsretten? Kjøttpølser med bacon, surkål og brun saus er enkelt å lage og smaker veldig godt. Denne tilberedningen er basert på én TORO-pakning.
- 1,00 pose TORO Brun saus original 44 g
- 600,00 g kjøttpølse
- 1,00 pose Surkål
- 20,00 g persille
- 15,00 g chili (etter eget ønske)
- 100,00 g skivet bacon
- 5,00 dl vann
- 480,00 g potet
Kjøttpølser kan brukes til så mangt, og hvem takker vel nei til bacon i middagsretten? Kjøttpølser med bacon, surkål og brun saus er enkelt å lage og smaker veldig godt. Denne tilberedningen er basert på én TORO-pakning.
Slik gjør du:
- 1
Del kjøttpølsene i passe biter og stek dem i litt smør til de er gylne.
- 2
Sprøstek baconskivene.
- 3
Varm surkålen i en kasserolle og tilsett kuttet chili etter eget ønske.
- 4
Finkutt persille.
- 5
Kok opp brun saus etter anvisning på pakken. Server kjøttpølsene med bacon, surkål, kokte poteter og brun saus.