Søk

Kjøttpølse med bacon, surkål og brun saus

Ingredienser til 4 porsjoner

Kjøttpølser kan brukes til så mangt, og hvem takker vel nei til bacon i middagsretten? Kjøttpølser med bacon, surkål og brun saus er enkelt å lage og smaker veldig godt. Denne tilberedningen er basert på én TORO-pakning.

  • 1,00 pose TORO Brun saus original 44 g
  • 600,00 g kjøttpølse
  • 1,00 pose Surkål
  • 20,00 g persille
  • 15,00 g chili (etter eget ønske)
  • 100,00 g skivet bacon
  • 5,00 dl vann
  • 480,00 g potet

Kjøttpølser kan brukes til så mangt, og hvem takker vel nei til bacon i middagsretten? Kjøttpølser med bacon, surkål og brun saus er enkelt å lage og smaker veldig godt. Denne tilberedningen er basert på én TORO-pakning.

Slik gjør du:

  1. 1Del kjøttpølsene i passe biter og stek dem i litt smør til de er gylne.
  2. 2Sprøstek baconskivene.
  3. 3Varm surkålen i en kasserolle og tilsett kuttet chili etter eget ønske.
  4. 4Finkutt persille.
  5. 5Kok opp brun saus etter anvisning på pakken. Server kjøttpølsene med bacon, surkål, kokte poteter og brun saus.