Pølser og pasta med fløtesaus

Pølser og pasta med fløtesaus
Ingredienser til 5 porsjoner

Denne sausen har en nydelig smak, og passer utmerket som pastasaus. Bruk hvitløk og persille som her, eller tilsett litt ost, frisk timian eller oregano og masse sort kvernet pepper.

  • 1,00 pose TORO Fløtesaus original 50 g
  • 1,50 dl Crème Fraîche
  • 3,50 dl vann
  • 2,00 stk hvitløkbåt
  • 1,00 ss bladpersille
  • Serveres med:

  • 5,00 porsjoner tagliatelle, grov
  • 700,00 g grove middagspølser
  • 1,00 pk cherrytomater
  • 1,00 stk brokkoli
    • Smakes til med

    • salt & pepper
    • smør/olje til steking

Denne sausen har en nydelig smak, og passer utmerket som pastasaus. Bruk hvitløk og persille som her, eller tilsett litt ost, frisk timian eller oregano og masse sort kvernet pepper.

Slik gjør du:

  1. 1

    Kok opp fløtesausen i en kasserolle med Crème Fraîche, vann og finhakket hvitløk. La den småkoke under omrøring i 5 min. Tilsett finhakket bladpersille mot slutten av koketiden. Trekk til side.

  2. 2

    Kok pasta etter anvisning på pakken og bland med sausen. Varmes forsiktig før servering, smak til med salt og pepper. Tilsett ev litt vann til ønsket konsistens. Del pølsene i store biter, skjær små snitt i skinnet og stek i en varm panne med smør ev. olje. Kutt brokkoli i små buketter og kok i lettsaltet vann. Del tomatene i to og server ved siden av.