Pølser og pasta med fløtesaus

Denne sausen har en nydelig smak, og passer utmerket som pastasaus. Bruk hvitløk og persille som her, eller tilsett litt ost, frisk timian eller oregano og masse sort kvernet pepper.

20 min

Ingredienser

( 5 porsjoner )

1 beger Smaksrik base til fløtesaus

1,5 dl Crème Fraîche

5 dl vann

2 stk hvitløkbåt

1 ss bladpersille

Serveres med::

5 porsjoner tagliatelle, grov

700 g grove middagspølser

1 pk cherrytomater

1 stk brokkoli

salt & pepper etter smak smør/olje til steking

Fremgangsmåte

1. Rør ut og kok opp fløtesausbasen i en kjele med Crème Fraîche, vann og finhakket hvitløk. La den småkoke under omrøring i 5 min. Tilsett finhakket bladpersille mot slutten av koketiden. Trekk til side.

2. Kok pasta etter anvisning på pakken og bland med sausen. Varmes forsiktig før servering, smak til med salt og pepper. Tilsett ev litt vann til ønsket konsistens. Del pølsene i store biter, skjær små snitt i skinnet og stek i en varm panne med smør ev. olje. Kutt brokkoli i små buketter og kok i lettsaltet vann. Del tomatene i to og server ved siden av.

Tips: