Saus
1,00 ssbladpersille2,00 stkhvitløksbåter3,50 dlvann1,50 dlCrème Fraîche1,00 poseTORO Fløtesaus original 50gPølsegodt på grov pasta med fløtesaus er en enkel middagsrett som kommer til å falle i smak hos både store og små hjemme. Legg til cherry tomater og brokkoli så har du den perfekte hverdagsmiddagen.
Slik gjør du
- 1
Kok opp fløtesausen i en kasserolle med Crème Fraîche, vann og finhakket hvitløk. La den småkoke under omrøring i 5 min. Tilsett finhakket bladpersille mot slutten av koketiden. Trekk til side.
- 2
Kok pasta etter anvisning på pakken og bland med sausen. Varmes forsiktig før servering, smak til med salt og pepper. Tilsett ev litt vann til ønsket konsistens. Del pølsene i store biter, skjær små snitt i skinnet og stek i en varm panne med smør ev. olje. Kutt brokkoli i små buketter og kok i lettsaltet vann. Del tomatene i to og server ved siden av.