Nyttårsmiddag

Nyttårsmiddag

Nyttårsmiddag og nyttårsdessert kan faktisk være lett å lage, og ikke minst lett å like!

Nyttårsaften er en perfekt anledning til å takke venner og familie for det gamle året med et hyggelig nyttårsselskap. Men, vi vet at tiden til matlaging og forberedelser ofte kan bli knapp. For å gi deg mest mulig tid med gjestene dine og samtidig servere en velsmakende nyttårsmiddag og nyttårsdessert har vi samlet våre beste oppskrifter til nyttårsfesten. Selv nyttårsmiddagen og dessert til nyttårsaften kan faktisk være lett å lage, og ikke minst lett å like. Vel bekomme, og godt nytt år fra TORO!

Kalkun er en sikker vinner på nyttårsaften!

Etter julefeiringen passer det godt med en litt lettere middag. Kalkun er både mager og smakfull kost, og er ikke minst en skikkelig klassiker til nyttårsmiddagen. Enten du skal lage hel kalkun, kalkunbryst eller kalkunfilet gir kan du kombinere med ulike typer deilig tilbehør og gode sauser til kalkunen. Hva med amerikansk stuffing, waldorfsalat, soppstuing eller ovnsbakte grønnsaker?

Kalkun, nyttårsaften
Foto: Claudio Schwarz, Unsplash

Kalkun med champignonstuing og potetmos

Kalkunbryst med champignonstuing og potetmos

Kalkun er perfekt til nyttårsaften! Stek et velsmakende kalkunbryst til gjestene dine, og server med champignonstuing, potetmos og deilige grønnsaker. TORO fløtesaus gir en rund og god smak til måltidet!

Se oppskrift
Kalkun med ovnsbakte grønnsaker og rødvinssjy

Kalkunbryst med ovnsbakte grønnsaker og rødvinssjy

Tilbehør til kalkun trenger ikke være verken vanskelig eller tidkrevende, selv på nyttårsaften. Server kalkunbryst med ovnsbakte grønnsaker - dette er lett å lage, og kan godgjøre seg i ovnen mens du ønsker gjestene dine velkommen.

Se oppskrift

Server gjestene dine en deilig nyttårsdessert!

Etter en velsmakende nyttårsmiddag er det få ting som smaker bedre enn deilig dessert og søt bakst. Har du tradisjon for klassikeren riskrem med rød saus på nyttårsaften, vil du imponere gjestene dine med nydelig panna cotta og sjokolademousse, eller skal du lage barnas favorittbrownies? Ikke la deg stresse i høytiden, la TORO hjelpe deg til en rekke populære og klassiske desserter til nyttårsaften. Vil har vel alle litt ekstra plass til dessert etter middag?

Panna Cotta med multer

Julepavlova med bær

Pavlova til nyttårsaften

Alle elsker pavlova, spesielt på sommeren og til 17. mai. Men hvorfor skal vi spise noe vi liker så godt såpass sjelden? Pavlova passer perfekt til nyttårsaften, og kan fint severes i stedet for dessert.

Se oppskrift

Senk skuldrene med TOROs julehjelp

Jul

Våre beste oppskrifter og tips til jul

Julen er tid for hygge og god mat, men det kan også kan være en stressende tid for mange. Derfor har vi samlet våre beste juleoppskrifter og tips slik at du får en velsmakende og behagelig jul!

Les mer