Kalkunbryst med champignonstuing og potetmos
- Over to timer
- Middels
Kalkun er både mager og smakfull kost. Ikke bare i julen, men hele året! Bruk TORO fløtesaus til å lage denne supergode champignonstuingen!
- 1,00 stk stort kalkunbryst
- 1,00 ts salt
- 0,50 ts grovmalt pepper
- 1,00 ts estragon
- 2,00 stk fedd hvitløk
- 1,00 pose TORO Fløtesaus original 50 g
- 5,00 dl vann
- 400,00 g champignon
- 1,00 pose TORO Potetmos 94 g
- 3,00 dl vann
- 1,00 ss margarin
- 2,00 dl melk
Serveres med
- NORA Tyttebærsyltetøy
Serveres med
Kalkun er både mager og smakfull kost. Ikke bare i julen, men hele året! Bruk TORO fløtesaus til å lage denne supergode champignonstuingen!
Slik gjør du:
- 1
Krydre kalkunbrystet. Stek først i panne med litt olje/smør så alle sidene er pent brunet. Legg så i en egnet form og stek på 160 grader i ca 1,5 time. Bruk gjerne steketermometer som skal vise minst 70 grader i kjernen av stykket. La kalkunbrystet hvile 20-30 min før du skjærer det i skiver.
- 2
Kok opp fløtesausen med 5 dl vann. Skiv opp soppen og stek i en panne. Hell deretter soppen i sausen og rør om med en sleiv. Dersom du trenger mer væske kan du tilsette litt fløte eller kraft fra kalkunen.
- 3
Lag potetmos som angitt på pakken rett før servering.