Søk

Senk skuldrene med TOROs julehjelp

Våre beste oppskrifter og tips slik at du får en smakfull og behagelig jul!

Slik steker du juleribbe

Når ribba blir servert på julekvelden, ønsker vi oss alle det samme: sprø svor! Husk at ribbe med tjukk svor er enklere å få sprø, enn den med tynn svor. I tillegg er det viktig at hele ribba har så lik tykkelse som mulig, da blir det enklere å få både saftig kjøtt og sprø svor.

Slik steker du ribbe

Saus til ribbe

Ribbe er tradisjonell norsk julemat, og sjysaus er et selvskrevent tilbehør. For å få en velsmakende vri på julemiddagen kan du enkelt sette ditt personlige preg på TORO Sjysaus.

Se oppskrifter

Tradisjonelle julemiddager

Ribbe, pinnekjøtt, lutefisk, juleskinke, torsk og kalkun. Her har vi samlet våre mest kjente og kjære julemiddager.

Julens tilbehør

Trenger du tips på tilbehør til julemiddagene? Her finner du noen av våre beste tips.

Spiselige julegaver

Hva gir du til de som har alt? På denne siden gir vi deg noen spiselige julegavetips.

Se julegavetipsene