Bilde av vegetarlasagne

5 vegetarlasagner som gir vann i munnen

Er du på jakt etter ideer til vegetarlasagne? Da er det bare å glede seg! Her er 5 supergode og saftige oppskrifter uten kjøtt.

 

Aldri har det vært mer populært med vegetarmat! Det er ikke lenger sånn at det er ansett som sært hvis du er vegetarianer, og fordi stadig flere innfører én eller flere kjøttfrie middager i uka. Et godt forslag til en kjøttfri middag er vegetarlasagne, siden man kan enkelt erstatte kjøttet med digge grønnsaker eller linser. Retten fungerer også bra på et stramt budsjett, ettersom man kan bruke grønnsaksrestene som ligger å slenger i bunnen av kjøleskapet.

Hvis du er nysgjerrig på hvordan man lager denne retten, eller blir «tvunget» av en middagsgjest som er vegetarianer til å spise en rett uten kjøtt, da er det ingen grunn til å fortvile lengre.

Det fins utrolig mange gode varianter av vegetarlasagne! Her har vi samlet 5 av våre beste oppskrifter. De er så gode at ingen rundt middagsbordet vil savne kjøttet, og de er enkle å lage.

Grønnsakslasagne-med-selleri-og-søtpotet

Grønnsakslasagne med selleri og søtpotet

Usikker på hva du skal gjøre med alle grønnsakene fra gårsdagens middag? Ikke kast de! Grønnsakslasagne er helt perfekt til de dagene du har grønnsaksrester.

Se oppskrift
Vegetarlasagne-med-linser-og-søtpotet

Vegetarlasagne med linser og søtpotet

Lasagne er alltid en hit på middagsbordet! Har du noen gang tenkt på at du kan bytte ut kjøttdeigen for å gjøre den litt sunnere og grønnere? Vel, her har du i alle fall vår favoritt!

Se oppskrift
Vegetarisk-moussaka-med-aubergine-squash-og-kikerter

Vegetarisk moussaka med aubergine, squash og kikerter

Ovnsretten moussaka er en tradisjonell gresk rett som smaker like godt uten kjøtt, og består som oftest av auberginer og tomatsaus med et gyllent lag hvit saus på toppen.

Se oppskrift
Glutenfri-vegetarlasagne-i-form

Glutenfri vegetarlasagne

Her får du oppskriften på verdens beste glutenfri vegetarlasagne! Denne blir garantert en hverdagsfavoritt hos mange og dere kommer ikke til å savne å ha kjøttdeig i lasagnen.

Se oppskrift
toro-grønnsakslasagne

TORO Grønnsakslasagne

En smaksfull grønnsakslasagne proppfull av gode grønnsaker. Denne vegetariske lasagnen blir garantert en familiefavoritt!

Se oppskrift