Oppskrifter / Lunsj

Glutenfri vegetarlasagne

40 min Enkel
Til 6 porsjoner
1,00 stkløk1,00 stkpaprika2,00 stilkerstangselleri2,00 ssrapsolje600,00 gbønner, gjerne sorte og røde1,00 pkTORO Fri Lasagne glutenfri 325g5,50 dlvann7,00 dlmelk150,00 grevet gulost

Smaksrik lasagne slengt i sammen på 1-2-3. Denne blir garantert en hverdagsfavoritt hos mange!

Slik gjør du

  • 1

    Hakk løk, paprika og stangselleri i biter. La grønnsakene surre seg blanke og myke i en kjele med olje. Skyll bønnene og ha dem i sammen med sausposens innhold. Bland alt godt og hell i vann og melk. La det småkoke i 2-3 minutter under omrøring.

  • 2

    Legg saus og pastaplater lagvis i tre lag. Begynn og avslutt med saus. Dryss revet ost på toppen.

  • 3

    Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 30 minutter. La den hvile noen minutter før servering. Pynt med friske urter og server brød og blandet salat til.

Dette trenger du