Glutenfri vegetarlasagne

Smaksrik lasagne slengt i sammen på 1-2-3. Denne blir garantert en hverdagsfavoritt hos mange!

40 min

Ingredienser

( 6 porsjoner )

1 stk løk

1 stk paprika

2 stilker stangselleri

2 ss rapsolje

600 g bønner, gjerne sorte og røde

1 pk Lasagne glutenfri

5,5 dl vann

7 dl melk

150 g revet gulost

Forvarm stekeovnen til 200 °C.

Fremgangsmåte

1. Hakk løk, paprika og stangselleri i biter. La grønnsakene surre seg blanke og myke i en kjele med olje. Skyll bønnene og ha dem i sammen med sausposens innhold. Bland alt godt og hell i vann og melk. La det småkoke i 2-3 minutter under omrøring.

2. Legg saus og pastaplater lagvis i tre lag. Begynn og avslutt med saus. Dryss revet ost på toppen.

3. Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 30 minutter. La den hvile noen minutter før servering. Pynt med friske urter og server brød og blandet salat til.

Tips: