Søk

Glutenfri vegetarlasagne

Ingredienser til 6 porsjoner

Smaksrik lasagne slengt i sammen på 1-2-3. Denne blir garantert en hverdagsfavoritt hos mange!

  • 1,00 stk løk
  • 1,00 stk paprika
  • 2,00 stilker stangselleri
  • 2,00 ss rapsolje
  • 600,00 g bønner, gjerne sorte og røde
  • 1,00 pk TORO Fri Lasagne glutenfri 325 g
  • 5,50 dl vann
  • 7,00 dl melk
  • 150,00 g revet gulost
    • Garnityr

    • Forvarm stekeovnen til 200 °C.

Smaksrik lasagne slengt i sammen på 1-2-3. Denne blir garantert en hverdagsfavoritt hos mange!

Slik gjør du:

  1. 1Hakk løk, paprika og stangselleri i biter. La grønnsakene surre seg blanke og myke i en kjele med olje. Skyll bønnene og ha dem i sammen med sausposens innhold. Bland alt godt og hell i vann og melk. La det småkoke i 2-3 minutter under omrøring.
  2. 2Legg saus og pastaplater lagvis i tre lag. Begynn og avslutt med saus. Dryss revet ost på toppen.
  3. 3Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 30 minutter. La den hvile noen minutter før servering. Pynt med friske urter og server brød og blandet salat til.