Glutenfri vegetarlasagne
- 45 min.

Smaksrik lasagne slengt i sammen på 1-2-3. Denne blir garantert en hverdagsfavoritt hos mange!
- 1,00 stk løk
- 1,00 stk paprika
- 2,00 stilker stangselleri
- 2,00 ss rapsolje
- 600,00 g bønner, gjerne sorte og røde
- 1,00 pk TORO Fri Lasagne glutenfri 325 g
- 5,50 dl vann
- 7,00 dl melk
- 150,00 g revet gulost
Garnityr
- Forvarm stekeovnen til 200 °C.
Smaksrik lasagne slengt i sammen på 1-2-3. Denne blir garantert en hverdagsfavoritt hos mange!
Svært allergiske personer bør alltid sjekke innholdsdeklarasjoner og ha god kjøkkenhygiene for å minimere risiko for at allergenet/spor av kan havne i retten.
Slik gjør du:
- 1
Hakk løk, paprika og stangselleri i biter. La grønnsakene surre seg blanke og myke i en kjele med olje. Skyll bønnene og ha dem i sammen med sausposens innhold. Bland alt godt og hell i vann og melk. La det småkoke i 2-3 minutter under omrøring.
- 2
Legg saus og pastaplater lagvis i tre lag. Begynn og avslutt med saus. Dryss revet ost på toppen.
- 3
Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 30 minutter. La den hvile noen minutter før servering. Pynt med friske urter og server brød og blandet salat til.