Søk

Vegetarlasagne med linser og søtpotet

Ingredienser til 4 personer

Lasagne er alltid en hit på middagsbordet! Har du noen gang tenkt på at du kan bytte ut kjøttdeigen for å gjøre den litt sunnere og grønnere? Vel, her har du i alle fall vår favoritt: vegetarlasagne med linser og søtpotet!

  • Ostesaus:

  • 0,50 stk frisk basilikum
  • 5,00 ss revet ost
  • 7,00 dl melk
  • 1,00 pose TORO Hvit saus original
  • 200,00 g revet gulost
  • 12,00 stk lasagneplater
  • 1,00 pose TORO Pizzafyll Tomat & Løk
  • 200,00 g frisk spinat
  • 1,00 ts timian
  • 2,00 ss oregano
  • 1,00 ts sukker
  • 2,00 bokser hermetiske tomater
  • 1,00 boks hermetiske linser
  • 250,00 g champignon
  • 2,00 stk hvitløksbåter
  • 1,00 stk løk
  • 1,00 stk søtpotet
  • 2,00 stk gulerøtter

Lasagne er alltid en hit på middagsbordet! Har du noen gang tenkt på at du kan bytte ut kjøttdeigen for å gjøre den litt sunnere og grønnere? Vel, her har du i alle fall vår favoritt: vegetarlasagne med linser og søtpotet!

Slik gjør du:

  1. 1Skrell gulrøtter, søtpotet, løk og hvitløk. Finhakk de skrelte grønnsakene, samt sopp og stek i bunnen av en vid kjele.
  2. 2Hell av laken på linsene og skyll i et dørslag. Tilsett avrente linser, hakkede tomater, sukker, oregano i kjelen. Ha i posen med Toro pizzafyll tomat & løk og tilsett 3 dl vann. La koke 5 minutter. Tilsett spinaten mot slutten av koketiden.
  3. 3Ostesaus: Ha saus-pulveret i en kjele og tilsett melken. Kok opp under omrøring, ca 5 minutter. Rør inn ost og hakket basilikum.
  4. 4Sett sammen lasagnen lagvis med ostesaus, tomatfyll og lasagneplater. Avslutt med ostesaus og revet ost. Stekes på 200 grader i ca 30 minutter. Avkjøl 5-10 minutter før servering! Vel bekomme!

Produkt

Tagger

Bursdag Middag