Tikka masala vegetargryte med blomkål og peanøtter
En grønnere middag
- Under 20 min.
- Enkel
- VEGETARISK

Ingredienser til 3 porsjoner
“Go nuts” med denne tikka masala-vegetargryten full av deilige indiske smaker, grønnsaker og peanøtter!
- 0,50 stk blomkål
- 200,00 g squash
- 1,00 boks røde linser
- 1,00 pose TORO Tikka Masala Gryte 113g
- 5,00 dl vann
- 1,50 dl fløte eller kokosmelk
Serveres med:
- 2,00 poser TORO Basmatiris boil in bag 960 g
Tilbehør:
- 1,00 pk nanbrød
- 100,00 g peanøtter
- 0,50 stk frisk koriander
“Go nuts” med denne tikka masala-vegetargryten full av deilige indiske smaker, grønnsaker og peanøtter!
Slik gjør du:
- 1
Skjær blomkålen i buketter og squashen i terninger. Skyll linsene og la de renne av seg. Stek grønnsakene lett i litt olje i en stekepanne.
- 2
Kok ris etter anvisning på pakken.
- 3
Ha kyllinggryten sammen med vann, fløte/kokosmelk og linser i en kjele. Kok opp under omrøring og la småkoke videre i 10 minutter. Tilsett de stekte grønnsakene mot slutten av koketiden.
- 4
Server tikka masala-gryten sammen med ris. Ønsker du å gjøre ekstra stas på måltidet kan du gjerne ha nanbrød, peanøtter og frisk koriander til også.