Søk

Tikka satay med svinefilet og peanøtter

Ingredienser til 4 porsjoner

Nøtter er kjempegodt i indisk mat! Prøv denne vrien med peanøttsmør og svinefilet

Nøtter er kjempegodt i indisk mat! Prøv denne vrien med peanøttsmør og svinefilet

Slik gjør du:

  1. 1Kutt svinefilet og løk i store terninger og biter. Bland kjøtt og løk godt med tandoorikrydder og olje.
  2. 2Lag sausen: Ha basen i en kjele sammen med hakkede tomater, fløte og vann. Kok opp under omrøring og la sausen småkoke 10 min. Tilsett peanøttsmør mot slutten. Rør godt.
  3. 3Det kryddermarinerte kjøttet og løken stekes i en vid stekepanne over middelsvarme i litt olje til det er gjennomstekt. Ha det hele i sausen, kok opp og la de rtekke i sausen noen minutter. Dryss hakkede peanøtter over. Server med naanbrød, mangochutney, basmatiris og ev. frisk koriander.

Produkt