Tikka satay med svinefilet og peanøtter

20 min Enkel
Til 4 porsjoner
500,00 gsvinefilet2,00 ssTORO Krydderiet Tandoori Masala 100g2,00 ssnøytral olje1,00 stkstor løk1,00 poseTORO Tikka Masala Gryte 113g2,00 dlfløte6,00 dlvann2,00 sspeanøttsmør1,00 håndfullpeanøtter

Nøtter er kjempegodt i indisk mat! Prøv denne vrien med peanøttsmør og svinefilet

Slik gjør du

  • 1

    Kutt svinefilet og løk i store terninger og biter. Bland kjøtt og løk godt med tandoorikrydder og olje.

  • 2

    Lag sausen: Kok gryteposen opp under omrøring sammen med vann og fløte. La sausen småkoke 10 min. Tilsett peanøttsmør mot slutten. Rør godt.

  • 3

    Det kryddermarinerte kjøttet og løken stekes i en vid stekepanne over middelsvarme i litt olje til det er gjennomstekt. Ha det hele i sausen, kok opp og la de trekke i sausen noen minutter. Dryss hakkede peanøtter over. Server med naanbrød, mangochutney, basmatiris og ev. frisk koriander.

Dette trenger du