Tikka masala og grillspyd med scampi og grønnsaker

Grillspyd hører ikke bare sommeren til, men kan brukes hele året!

20 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

6 stk småløk

1 stk squash

2 stk paprika

3 stk hvitløksbåter

2 ss nøytral olje

400 g scampi, tint og renset

1 beger Smaksrik base til tikka masala

400 g hakkete tomater

1,5 dl fløte

2 dl Vann

Salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

1. Skrell og rens grønnsakene. Kutt squash og paprika i fine biter, ca. 3 x 3 cm og tre dem, løk og scampi på spyd.

2. Alle de grønnsaksbitene du har igjen, i tillegg til grovhakkede hvitløksbåtene stekes myke i en stor panne med litt olje. Rør av og til. Tilsett Tikka Masala basen, hakkede tomater, fløte og vann. Kok opp under omrøring og la det småkoke i 10 min.

3. Stek scampispydene ca. 2 min på hver side i god, i varm panne med litt olje. Krydre med salt og pepper. Spydene kan også stekes under grillelementet i ovnen.

Serveres med:

basmatiris

naanbrød

mango chutney

Tips: