Søk

Tikka masala og grillspyd med scampi og grønnsaker

Ingredienser til 4 porsjoner

Grillspyd hører ikke bare sommeren til, men kan brukes hele året!

  • 6,00 stk småløk
  • 1,00 stk squash
  • 2,00 stk paprika
  • 3,00 stk hvitløksbåter
  • 2,00 ss nøytral olje
  • 400,00 g scampi, tint og renset
  • 1,00 beger TORO Smaksrik base til tikka masala 120 g
  • 400,00 g hakkete tomater
  • 1,50 dl fløte
  • 2,00 dl Vann
    • Garnityr

    • Serveres med

    • basmatiris
    • naanbrød
    • mango chutney

Grillspyd hører ikke bare sommeren til, men kan brukes hele året!

Slik gjør du:

  1. 1Skrell og rens grønnsakene. Kutt squash og paprika i fine biter, ca. 3 x 3 cm og tre dem, løk og scampi på spyd.
  2. 2Alle de grønnsaksbitene du har igjen, i tillegg til grovhakkede hvitløksbåtene stekes myke i en stor panne med litt olje. Rør av og til. Tilsett Tikka Masala basen, hakkede tomater, fløte og vann. Kok opp under omrøring og la det småkoke i 10 min.
  3. 3Stek scampispydene ca. 2 min på hver side i god, i varm panne med litt olje. Krydre med salt og pepper. Spydene kan også stekes under grillelementet i ovnen.

Produkt