Tikka masala og grillspyd med scampi og grønnsaker
- Under 20 min.
- Enkel
Ingredienser til 4 porsjoner
Grillspyd hører ikke bare sommeren til, men kan brukes hele året!
- 6,00 stk småløk
- 1,00 stk squash
- 2,00 stk paprika
- 3,00 stk hvitløksbåter
- 2,00 ss nøytral olje
- 400,00 g scampi, tint og renset
- 1,00 pose TORO Tikka Masala Gryte 113g
- 2,00 dl fløte
- 6,00 dl Vann
Garnityr
- Salt og pepper etter smak
Serveres med
- basmatiris
- naanbrød
- mango chutney
Grillspyd hører ikke bare sommeren til, men kan brukes hele året!
Slik gjør du:
- 1
Skrell og rens grønnsakene. Kutt squash og paprika i fine biter, ca. 3 x 3 cm og tre dem, løk og scampi på spyd.
- 2
Alle de grønnsaksbitene du har igjen, i tillegg til grovhakkede hvitløksbåtene stekes myke i en stor panne med litt olje. Rør av og til. Tilsett gryteposen, fløte og vann. Kok opp under omrøring og la det småkoke i 10 min.
- 3
Stek scampispydene ca. 2 min på hver side i god, i varm panne med litt olje. Krydre med salt og pepper. Spydene kan også stekes under grillelementet i ovnen.