Søk

Pølser og Pasta med fløtesaus

Ingredienser til 5 porsjoner

Pølsegodt på grov pasta med fløtesaus er en enkel middagsrett som kommer til å falle i smak hos både store og små hjemme. Legg til cherry tomater og brokkoli så har du den perfekte hverdagsmiddagen.

  • Saus

  • 1,00 pose TORO Fløtesaus original 50 g
  • 1,50 dl Crème Fraîche
  • 3,50 dl vann
  • 2,00 stk hvitløksbåter
  • 1,00 ss bladpersille
  • 5,00 porsjoner tagliatelle, grov
  • 700,00 g middagspølser, grove
  • 1,00 pk cherry tomater
  • 1,00 stk brokkoli
    • Garnityr

    • smør/olje til steking

Pølsegodt på grov pasta med fløtesaus er en enkel middagsrett som kommer til å falle i smak hos både store og små hjemme. Legg til cherry tomater og brokkoli så har du den perfekte hverdagsmiddagen.

Slik gjør du:

  1. 1Kok opp fløtesausen i en kasserolle med Crème Fraîche, vann og finhakket hvitløk. La den småkoke under omrøring i 5 min. Tilsett finhakket bladpersille mot slutten av koketiden. Trekk til side.
  2. 2Kok pasta etter anvisning på pakken og bland med sausen. Varmes forsiktig før servering, smak til med salt og pepper. Tilsett ev litt vann til ønsket konsistens. Del pølsene i store biter, skjær små snitt i skinnet og stek i en varm panne med smør ev. olje. Kutt brokkoli i små buketter og kok i lettsaltet vann. Del tomatene i to og server ved siden av.

Produkt