Pølser og Pasta med fløtesaus

Ingredienser til 5 porsjoner

Pølsegodt på grov pasta med fløtesaus er en enkel middagsrett som kommer til å falle i smak hos både store og små hjemme. Legg til cherry tomater og brokkoli så har du den perfekte hverdagsmiddagen.

  • Saus

  • 1,00 pose TORO Fløtesaus original 50 g
  • 1,50 dl Crème Fraîche
  • 3,50 dl vann
  • 2,00 stk hvitløksbåter
  • 1,00 ss bladpersille
  • 5,00 porsjoner tagliatelle, grov
  • 700,00 g middagspølser, grove
  • 1,00 pk cherry tomater
  • 1,00 stk brokkoli
    • Smakes til med

    • salt og pepper
    • smør/olje til steking

Pølsegodt på grov pasta med fløtesaus er en enkel middagsrett som kommer til å falle i smak hos både store og små hjemme. Legg til cherry tomater og brokkoli så har du den perfekte hverdagsmiddagen.

Slik gjør du:

  1. 1

    Kok opp fløtesausen i en kasserolle med Crème Fraîche, vann og finhakket hvitløk. La den småkoke under omrøring i 5 min. Tilsett finhakket bladpersille mot slutten av koketiden. Trekk til side.

  2. 2

    Kok pasta etter anvisning på pakken og bland med sausen. Varmes forsiktig før servering, smak til med salt og pepper. Tilsett ev litt vann til ønsket konsistens. Del pølsene i store biter, skjær små snitt i skinnet og stek i en varm panne med smør ev. olje. Kutt brokkoli i små buketter og kok i lettsaltet vann. Del tomatene i to og server ved siden av.