Pølser og Pasta med fløtesaus
- Ca. en halv time
- Enkel
Pølsegodt på grov pasta med fløtesaus er en enkel middagsrett som kommer til å falle i smak hos både store og små hjemme. Legg til cherry tomater og brokkoli så har du den perfekte hverdagsmiddagen.
Saus
- 1,00 pose TORO Fløtesaus original 50 g
- 1,50 dl Crème Fraîche
- 3,50 dl vann
- 2,00 stk hvitløksbåter
- 1,00 ss bladpersille
- 5,00 porsjoner tagliatelle, grov
- 700,00 g middagspølser, grove
- 1,00 pk cherry tomater
- 1,00 stk brokkoli
Smakes til med
- salt og pepper
- smør/olje til steking
Pølsegodt på grov pasta med fløtesaus er en enkel middagsrett som kommer til å falle i smak hos både store og små hjemme. Legg til cherry tomater og brokkoli så har du den perfekte hverdagsmiddagen.
Slik gjør du:
- 1
Kok opp fløtesausen i en kasserolle med Crème Fraîche, vann og finhakket hvitløk. La den småkoke under omrøring i 5 min. Tilsett finhakket bladpersille mot slutten av koketiden. Trekk til side.
- 2
Kok pasta etter anvisning på pakken og bland med sausen. Varmes forsiktig før servering, smak til med salt og pepper. Tilsett ev litt vann til ønsket konsistens. Del pølsene i store biter, skjær små snitt i skinnet og stek i en varm panne med smør ev. olje. Kutt brokkoli i små buketter og kok i lettsaltet vann. Del tomatene i to og server ved siden av.