Til 5 porsjoner
300,00 grosenkål800,00 gpoteter1,00 poseNora Hjemmelaget rødkål 450 g5,00 dlvann600,00 gmedisterkaker1,00 poseTORO Fløtesaus original 50 g
Medisterkaker til jul er tradisjon for mange, og medisterkaker med fløtesaus er en super middag for dagene før jul og i romjulen! Følg denne enkle oppskriften for julens klassiske medisterkaker.
Slik gjør du
- 1
Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 5 dl vann og kok opp under omrøring. Ha medisterkakene i sausen og la trekke under lokk til medisterkakene er gjennomvarme.
- 2
Kok poteter til de er møre. Legg posen med rødkål i sammen med potetene de siste 20 minuttene.
- 3
Splitt rosenkålen i to og kok 2 minutter i lettsaltet vann. Server med litt grovmalt pepper og NORA tyttebærsyltetøy.